Data
24 de December de 2022

FGV licita els serveis de neteja de TRAM d’Alacant per un import de 3 milions d’euros en els pròxims dos anys i mig

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) destinarà més de tres milions d’euros, IVA inclòs, als treballs de neteja i desinfecció del material mòbil i tallers de TRAM d’Alacant durant els pròxims dos anys i mig. 
 
Per a això, ha licitat un contracte de 3.052.243 euros, IVA inclòs, per a desenvolupar aquesta actuació durant dos anys, sis mesos i quinze dies, al qual se li pot afegir dues possibles pròrrogues d’un any cadascuna, la qual cosa, en cas d’executar-se, el contracte s’elevaria 5,4 milions d’euros, també IVA inclòs. 
 
Els serveis contractats tenen en compte totes les necessitats derivades de la neteja de el material mòbil i tallers de TRAM d’Alacant, garantint la qualitat i les freqüències de les neteges requerides, diàries i no diàries. 
 
A més, la licitació inclou les necessitats que s’han plantejat a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19 en matèria de neteja i desinfecció en les unitats tramviàries i ferroviàries, així com en les instal·lacions de tallers.
 
En el futur contracte també s’ha inclòs la neteja del taller de Dénia que acollirà i mantindrà els nous trens duals (elèctric-dièsel) que prestaran servei en la Línia 9 que uneix aquesta localitat de la Marina Alta amb Benidorm.
 
Els trens duals, que combinen la propulsió elèctrica i dièsel, han sigut fabricats per Stadler Rail València, en la seua planta d’Albuixech. FGV va adjudicar a aquesta empresa la fabricació de sis unitats per import de 43,3 milions d’euros.
 

Aquesta licitació se suma a les actuacions ja realitzades en TRAM d’ Alacant, com són l’adjudicació de la neteja en estacions de superfície i subterrànies, baixadors i dependències tècniques i administratives de les línies ferroviàries i tramviàries, adjudicat a Clece, S. a. per 4.770.574,99 euros, IVA inclòs. 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...