Data
22 de March de 2011

FGV lliura a Alacant els premis als escolars guanyadors del sisè concurs de dibuix Nadal al TRAM

entrega premios nadal al tram

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va fer lliurament ahir tard a Alacant dels premis de la sisena edició del concurs de dibuix Nadal al TRAM. Els sis nens guanyadors en les diferents categories van rebre de mans dels responsables de l’empresa un lot de regals nadalencs com premi a l’originalitat dels seus treballs.
 
Els guanyadors d’aquest any han estat Sara Boluda Grau (4 anys), Teresa Heredia Andrés (6 anys), Tess Bouillard (8 anys), Carla Botella Carreres (9 anys), Manuel Linares Brotons (11 anys) i Lara Fernández Lorenzo (10 anys) per la categoria d’Educació Especial.
 
La gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Marisa Gracia, el director de l’ens gestor GTP, Antonio Carbonell, i el director de FGV a Alacant, José Pascual Rubio, van anar els encarregats de repartir els premis en un acte organitzat en l’estació d’Estels del TRAM Metropolità d’Alacant que va estar amenitzat amb l’actuació musical del Trio Trobades.
 
Tres-cents cinquanta-dos escolars de tota la província d’Alacant han remès aquest any a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) els seus dibuixos sobre el Nadal i el TRAM en resposta a una convocatòria dirigida a nens d’entre 3 i 12 anys i d’Educació Especial que pretén fomentar el coneixement d’aquest mitjà de transport publico entre els més petits.
 
L’estació d’Estels de TRAM Metropolità d’Alacant acollirà fins al pròxim 7 de gener una exposició amb tots els treballs que han participat en aquest concurs nadalenc Nadal al TRAM.
 
La mostra està exposada en el rebedor obert que dóna pas a les andanes, perquè tots els veïns que passin per la zona, fins i tot qui no vagin a pujar-se al TRAM, puguin contemplar els dibuixos dels nens.
 
Iniciatives Nanotram
 
El concurs Nadal al TRAM forma part de les iniciatives Nanotram, activitats i propostes que FGV organitza per al públic infantil i que transmeten a tots els nens i als seus familiars els valors del transport públic i els seus avantatges quant a mobilitat, seguretat i respecte al medi ambient.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...