Data
03 de April de 2017

FGV manté en 2017 el preu de tots els títols de transport de Metrovalencia i TRAM d´Alacant

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha decidit, per segon any consecutiu, mantenir els preus del transport públic en el seu objectiu de potenciar-ne l’ús i afavorir així una mobilitat més sostenible i a l’abast de tots els ciutadans.

Així, per a l’any 2017 continuen congelades les tarifes dels títols de transport integrats de l’àrea de València en els serveis específics de metrobús, així com les dels serveis públics de transport prestats per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), a través de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, les del sistema TAM a Alacant i les del TRAM a Castelló.

D’aquesta manera, el bo de transport de 10 viatges amb dret a transbord i d’ús en la zona A d’EMT i FGV-Metrovalencia es manté a 9 euros, i a 4 euros, el títol temporal per dies T-1. L’abonament mensual, vàlid segons zones, continua oscil·lant entre els 45 euros de la zona A/B/C i els 79,10 euros de la zona ABCD.

A aquests bons s’uneix enguany el títol integrat de transport en les zones A i B de l’àrea metropolitana de València, denominat bo transbord AB, vàlid per a utilitzar de manera combinada els serveis de Metrovalencia, Metrobús i EMT. El preu estipulat per al bo de 10 viatges és de 15,50 euros, i permet fer un transbord durant els 90 minuts següents a la primera validació.

Les tarifes de Metrovalencia mantenen el preu del bitllet senzill i el bonometro, títol més utilitzat pels viatgers, que continuaran costant per a una sola zona 1,50 euros i 7,20 euros, respectivament.

En el TRAM d’Alacant, els títols propis corresponents a les zones B/C/D/E/F costaran igual que enguany 1,35 euros en una zona, i el bo 10 s’adquirirà a 7,60 euros.

Al seu torn, FGV continuarà oferint els títols i avantatges per a jóvens, majors, pensionistes, persones amb discapacitat i famílies nombroses i monoparentals sense pujar els preus.

També continuen sense canvis les tarifes del TAM que integra les xarxes de transport col·lectiu en l’àmbit metropolità d’Alacant i que afecten els serveis integrats de transport urbà, així com els serveis del TAM que connecten la ciutat d’Alacant amb Mutxamel, Sant Vicent del Raspeig, el Campello i Sant Joan d’Alacant, i els serveis ferroviaris prestats per FGV en aquest àmbit, a través del TRAM d’Alacant. Les tarifes dins del sistema TAM es mantenen en 1,45 euros per al bitllet senzill; 8,70 euros per a la targeta Móbilis Multiviatge, amb 10 viatges; 21,20 euros, els 30 viatges de la targeta Móbilis Jove, i 16,50 euros, els 30 viatges de la targeta per a escolars.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...