Data
30 de September de 2016

FGV modifica a partir del 2 de juliol els horaris de la Línia 9 del TRAM d’Alacant entre Benidorm i Dénia

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) modifica a partir del dissabte, 2 de juliol, els horaris de la Línia 9 del TRAM Metropolità d’Alacant (Benidorm-Dénia) a fi d’evitar retards i afavorir la connexió a Benidorm amb la Línia 1 que enllaça amb Alacant capital.
 
Els últims treballs de mesurament i oscultación relatius a l’estat de la via, en el tram sense renovar entre Calp i Dénia, han obligat a FGV a reduir la velocitat de pas en diferents punts entre ambdós estacions, fins que s’escometen les renovacions previstes, que seguixen el seu normal ritme de planificacions, licitacions, adjudicacions i execució d’obres.
 
El director gerent de FGV, Ángel García de la Bandera, ha explicat que “la Generalitat manté el seu compromís a recuperar i modernitzar esta línia, però la falta d’inversions durant anys del govern anterior obliga a prendre esta mesura per a poder garantir un major nivell de puntualitat en el servici, mentres continuen els treballs de modernització en el tram Calp-Dénia”.
 
Des de Benidorm cap a Dénia hi haurà quinze combois cada dia, el primer a les 5:50 h (que finalitza en Garganes) i a les 6:28 h el que realitza el trajecte complet. L’últim eixirà amb destí Garganes a les 22:25 h de Benidorm i a les 21:02 h el que finalitza el seu recorregut a Dénia. La freqüència serà d’1 hora i 15 minuts.
 
Des de Dénia cap a Benidorm hi haurà 13 combois cada dia, el primer a les 5:40 h amb recorregut complet. L’últim eixirà a les 20:40 h fins a Benidorm. Des de Garganes amb destinació a Benidorm eixirà a les 22:41 h. La freqüència serà també d’1 hora i 15 minuts.
 
Per a més informació sobre els servicis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de en les estacions i parades de TRAM, en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.tramalicante.es

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...