Data
14 de August de 2021

FGV modifica el servei entre Hospital La Vila i Benidorm Intermodal del TRAM d’ Alacant des del 17 de maig

Ferrocarrils de la Generalitat  Valenciana (FGV) oferirà servei d’autobús entre les estacions de Creueta i Benidorm Intermodal a partir del pròxim dia 17, amb motiu dels treballs que s’estan realitzant per obres de renovació de l’estació de Benidorm del TRAM d’Alacant. Està previst que es retorne la normalitat del servei de tren a partir de la segona quinzena de juny.

Per tant, les persones usuàries que viatgen fins a Hospital La Vila el podran fer amb tren, mentre que els passatgers i passatgeres que desitgen continuar el trajecte en direcció Dénia hauran de transbordar anteriorment en Creueta a l’autobús.

Per això, els tren-TRAM de la Línia 1 (Luceros-Benidorm) finalitzaran el seu recorregut en Hospital La Vila. En sentit contrari, el transbord a l’autobús haurà d’efectuar-se a Benidorm Intermodal i es reprendrà el seu viatge amb tren en el baixador de Creueta.

Les parades d’autobús es realitzaran en Creueta, Costera Pastor, Hospital La Vila, CC La Marina-Finestrat, Benidorm i Benidorm Intermodal, mentre que el baixador de Terra Mítica quedarà sense servei durant les obres.

Per part seua, l’ajuntament de Benidorm ha informat que, amb motiu de les obres en el seu municipi, des del 17 de maig fins a mitjan juny es procedirà a reduir a un carril de trànsit, en comptes de dos, en sentit descendent l’avinguda Beniardá des de la glorieta d’accés N-332 fins a l’encreuament amb el carrer Estació. A més, la vorera al costat d’aquesta també romandrà fora de servei per obres, per la qual cosa recomana que s’empren altres vies d’accés d’entrada a Benidorm.

Es recomana als clients i clientes que s’informen dels horaris previstos, així com de les ubicacions de les parades d’autobús previstes, en la pàgina web www.tramalacant.es, en el telèfon gratuït d’informació, Atenció al Client (900 72 04 72), en les pròpies estacions i en xarxes socials.

Afecció en altres estacions

Seguint amb els treballs d’execució de les millores del TRAM d’ Alacant, continuen les afeccions a Altea, Garganes, Olla Altea i Cala Piteres. Aquestes afeccions no comporten la modificació del servei, per la qual cosa les persones usuàries podran realitzar els seus trajectes ateses les indicacions dels canvis produïts.

A Altea, les parades es continuaran realitzant en l’andana central sobre la tarima provisional habilitada a aquest efecte.

En Garganes, la parada es realitzaran en andana provisional realitzada enfront del qual s’està rebaixant per obres fins a la seua finalització.

En Olla Altea, tots els trens efectuaran parada en l’andana 2 mentre es rebaixa i adequa l’andana 1, actualment suprimit.

En el baixador de Cala Piteres, on continuen les obres de rebaixe d’andanes, s’ha recuperat des del dia 11 l’accés per a Persones de Mobilitat Reduïda (PMR) que s’havia suprimit temporalment.

En Hospital La Vila, l’andana 2 quedarà fora de servei des del 17 de maig, realitzant-se les parades de tots els trens en l’andana 1. A més, en estar inutilitzat l’andana 2, se suprimirà el pas entre andanes. Aquesta situació està prevista que concloga a partir del la segona quinzena de juny.

Aquestes actuacions formen part de les que està duent a terme la Generalitat, a través de FGV, en el conjunt de la xarxa del TRAM d’Alacant per a millorar la qualitat i homogeneïtzar les condicions del servei entre Alacant i Dénia.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...