Data
29 de March de 2019

FGV obri de nou al públic l’ascensor de l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha obert al públic l’ascensor de l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant, una vegada ha completats els treballs de la instal·lació de l’estructura i la cabina d’este nou equipament.

Amb el nou ascensor els usuaris ja poden accedir al vestíbuls i andana d’esta estació que servix com a punt d’orige i destinació de les Línies 1, 2, 3 i 4 del TRAM d’Alacant i concentra el nombre més gran d’usuaris de la xarxa de FGV a Alacant.
 
L’ascensor d’esta estació es trobava fora de servei des del passat mes de juliol, davant de la necessitat de canviar l’estructura i la cabina. FGV va prendre la decisió d’iniciar per procediment d’emergència, el procés de contractació per a la fabricació d’un nou elevador, i dels treballs de desmuntatge i instal·lació de la nova estructura.
 
FGV reitera les disculpes per les molèsties que haja pogut ocasionar esta incidència i recorda a tots els viatgers de mobilitat reduïda, que tenen la possibilitat de sol·licitar un servei alternatiu per al trasllat a l’estació contigua, en cas d’avaria d’un ascensor o incidència en la circulació de caràcter prolongat.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...