Data
15 de December de 2012

FGV obrirà les seues instal•lacions de València Sud i tallers d’El El Campello amb motiu del “Dia sense Cotxe”

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) organitzarà dissabte que ve dia 22 de setembre una jornada de Portes Obertes en les seues instal·lacions de Metrovalencia i TRAM Metropolità d’Alacant amb motiu de la Setmana de la Mobilitat i el Dia Europeu sense Cotxe que se celebren estos dies.

D’esta manera, FGV se suma a la celebració de les dites efemèrides promocionant l’ús del transport públic, com a alternativa al vehicule privat, ja que Metrovalencia i el TRAM disposen d’un ampli servici per a desplaçar els usuaris per 36 i 12 municipis per les províncies de València i Alacant, respectivament, de forma ràpida i còmoda d’acord amb els plantejaments de creixement sostenible i compromís social.
 
Metrovalencia
 
Metrovalencia celebrarà dissabte que ve 22 de setembre la seua jornada de Portes Obertes en la seu de València Sud des de les 11 fins a les 13:30hores amb distintes activitats.
 
Els assistents podran conéixer el funcionament dels trens del parc mòbil i visitar les instal·lacions del Post de Comandament, punt des d’on es controla tota la xarxa de Metrovalencia. A més, s’han organitzat actuacions musicals, diversos tallers educatius (biologia sintètica per a xiquets per part d’IGEM i arquitectura infantil per Arquipeques) i activitats en l’aparcament de València Sud per als xiquets, com un circuit de bicicletes, retallables del metro, globoflexia, pallassos (Vladimir Klimsa), conta-contes i màgia.
 
A més, es pot participar en el sorteig de 10 “bons 60X60” si contestes la pregunta “Amb quines línies de metro pots arribar a València Sud?”. Es pot enviar la resposta des del 14 de setembre al pròxim dia 22 a les 12 hores del migdia, a l’adreça de correu electrònic metroclub@gva.És; a través de twiter en @metrovalencia i facebook /metrovalencia.fgv.
 
Els deu guanyadors es donaran a conéixer al durant la jornades de portes obertes, el dissabte 22 de setembre, a les 13:00 hores.
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’esta jornada poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web (www.metrovalencia.com).
 
TRAM d’Alacant
 
Per la seua banda, TRAM Metropolità d’Alacant obrirà les portes dels tallers d’El El Campello dissabte que ve dia 22, també d’11 a 13:30 hores. Per a les persones que vullguen acudir als actes programats, FGV establirà servicis especials des del El Campello fins a les instal·lacions dels tallers.
 
Dins de les activitats previstes, hi haurà diversos jocs infantils i visites als tallers per a conéixer el funcionament dels trens i tramvies del TRAM. També es realitzarà un sorteig, pel que es regalaran distints bons de la xarxa del TRAM.
 
Els clients que vullguen obtindre més informació poden posar-se en contacte amb el departament d’atenció al client de FGV a Alacant en el telèfon 900 72 04 72 o consultar la web www.fgvalicante.Com.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...