Data
12 de November de 2022

FGV ofereix el 14 d’agost servei nocturn de Tramnochador i El Mussol de les Marines

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà el diumenge 14 d’agost, vespra de la festivitat de l’Asunción de la Verge, els serveis especials nocturns de Tramnochador i El Mussol de les Marines, per la qual cosa aqueix cap de setmana se succeiran les circulacions extraordinàries en la nit del divendres 12, dissabte 13 i diumenge 14 en TRAM d’Alacant. 

El Tramnochador, el servei nocturn de TRAM d’Alacant per als caps de setmana de l’estiu en l’àrea metropolitana, i El Mussol de les Marines, que circula també a la nit i entre Benidorm i Garganes, també prestarà servei el divendres 12, el dissabte 13 i el diumenge 14.

El Tramnochador ofereix servei durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de Sant Joan (L4), amb parada en les diferents estacions i baixadors d’aquests trajectes. 

Per part seua, El Mussol de les Marines, que uneix Benidorm i Garganes, prolongarà excepcionalment el seu recorregut el dissabte 13 fins a la parada d’Olla d’Altea per a facilitar a totes aquelles persones que vulguen desplaçar-se per a gaudir de l’espectacle pirotècnic del Castell de l’ Olla.

En tots dos casos, s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.tramalacant.es, en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client (900 72 04 72), en xarxes socials i en l’App oficial de TRAM d’Alacant. 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...