Data
13 de January de 2011

FGV oferirà servicis mínims del 50 per cent en la vaga convocada hui en el TRAM d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà uns servicis mínims del 50 per cent durant les parades convocades para demà   pels sindicats CC.OO., UGT i SIF en el TRAM Metropolità d’Alacant. Les parades s’efectuaran en la franja horària compresa entre 12:00 les 16:00 hores.

La Direcció General de Treball de la Generalitat Valenciana ha dictaminat, com a servicis essencials mínims, que es produïsquen el 50 per cent de les circulacions ordinàries regulars dels trens i tramvies durant les parades. Quant al personal pertanyent als servicis de “Manteniment”, “Instal·lacions fixes” i “Tallers” s’establixen, així mateix, uns servicis mínims del 50 per cent i la garantia que existisca un mínim de dos persones en les Brigades d’Atenció Permanent.

Els servicis de “Atenció al Client”, “centrals telefòniques” i “Registre General” comptaran amb la presència d’una persona en cada un dels centres a fi de poder oferir informació als usuaris i atendre la presentació de qualsevol document per part dels ciutadans.

A esta jornada de sobra se sumaran altres els dies 17, 20, 24, 27 i 30 de gener, en les que les parades es produiran entre les 13:00 i les 16:00 hores.

Els servicis mínims establits per la Direcció General de Treball per a totes estes parades són, així mateix, del 50 per cent.

FGV lamenta “les molèsties que estes parades ocasionen als nostres clients, més encara que els mateixos es duen a terme emparant-se en la condició d’empresa pública de FGV”.

Tots aquells usuaris de TRAM Metropolità d’Alacant que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències poden consultar la pàgina web (www.fgvalicante.com) o cridar al telèfon 900 72 04 72 d’Atenció al Client.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...