Data
30 de March de 2012

FGV oferirà una mitja del 25 per cent de servicis mínims durant la vaga general en el TRAM d’Alacant

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà el dia 29 uns servicis mínims del 25 per cent de mitja en els tramvies, tren-TRAM i trens convencionals durant la jornada de sobra general convocada per les principals organitzacions sindicals en TRAM Metropolità d’Alacant. En les hores punta, de 6 a 9 hores, les circulacions s’incrementaran fins al 30 per cent.

La mobilització, que començarà a les 00 hores i durarà tota la jornada, fins a les 24 hores, es convoca contra la reforma laboral decretada pel Govern central i els servicis mínims han sigut ordenats per la direcció general de Treball de la Generalitat Valenciana.
 
Quant al personal pertanyent al servici de manteniment, instal·lacions fixes i tallers, tenint en compte la naturalesa d’estos, es considera “imprescindible” establir uns servicis mínims del 25 per cent i la garantia que existisca un mínim de dos persones en les Brigades d’Atenció Permanent.
 
Per als servicis d’Atenció al Client, centrals telefòniques i Registre General, es garantirà la presència d’una persona que permeta, respectivament, oferir informació als usuaris de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana i la presentació de qualsevol document pels ciutadans.
 
En els dits servicis mínims no s’integren els denominats “trens materials”, que no transporten viatgers, i, especialment, els cridats trens de “reposició”, la finalitat dels quals és la de situar el material mòbil en els punts adequats per a la represa de la circulació a la finalització dels períodes de sobra.
 
Informació al client
 
A Alacant, els usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències poden cridar al telèfon 900 72 04 72 d’Atenció al Client del TRAM Metropolità d’Alacant. Esta informació també està disponible en la pàgina web (www.fgvalicante.com).

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...