Data
24 de October de 2012

FGV oferix el viatge gratuït al comprar les entrades dels parcs d’oci en les estacions del TRAM d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilita, a través de diferents acords comercials, l’accés des del TRAM d’Alacant als parcs temàtics i servicis d’oci de la província. Els avantatges afecten les instal·lacions de Terra Mítica, Terra Natura, MundoMar, Aqua Natura, Aqualàndia i a la línia de creuers Kon Tiki que unix el port d’Alacant amb l’Illa de Tabarca.

El TRAM Metropolità d’Alacant oferix en les seues estacions entrades per a accedir als parcs temàtics de la zona de Benidorm, amb la possibilitat de realitzar gratis el viatge d’anada i tornada amb tren, fins a la mateixa estació de Benidorm, i enllaçar amb l’autobús urbà que comunica amb és-los recintes d’oci. Estes entrades són vàlides per a qualsevol estació de la Línia Alacant-Dénia i durant tots els dies de la setmana.

L’estalvi és significatiu, ja que el preu del tren més autobús per a eixes zones aconseguix els 8,35 euros si se sumen els dos bitllets –D’anada i tornada-, en el cas que els usuaris partisquen de qualsevol de les estacions de la zona A (TAM) o la zona F (Teulada-Dénia) que són les més distants de Benidorm.

Parcs d’oci amb enllaç amb el TRAM d’Alacant

El parc temàtic Terra Mítica va obrir les seues portes al públic el passat 30 de març, donant inici a la temporada 2012. El preu d’adult per a accedir al recinte tenen un cost de 35 euros En el cas de xiquets i persones de tercera edat, el preu és de 26,50 euros. A més, el TRAM oferix als seus usuaris una promoció perquè adquirisquen l’entrada d’adult a Terra Mítica per 29 euros i la de xiquet/Senior per 22 euros.

En el cas de MundoMar, les tarifes oscil·len segons el rang d’edat entre els 26 (adult) i els 21 euros (xiquets/Senior), i per a Aqualàdia els preus són de 29 i 22 euros, respectivament. Per a Terra Natura, els preus van des de 25 fins als 20 euros i per a Aqua Natura dels 23 als 18 euros.

Un altre avantatge afegit es que, adquirint les entrades als parcs des de les estacions del TRAM, s’eviten les qües que es formen a l’entrada d’estes instal·lacions.

Per a Terra Mítica, Terra Natura, Aqua Natura, Aqualàdia i Mundomar els autobusos que cal utilitzar des de l’estació de Benidorm són els de la línia 01. L’horari d’estos autobusos es pot consultar en les seues parades. Existix a més un vehicle llançadora de Terra Mítica que partint del baixador amb el mateix nom porta als visitants, directament i en escassos minuts, fins al parc.

Connexió amb Tabarca

FGV, junt amb l’empresa Creuers Kontiki, manté un acord pel qual posen a la venda un producte denominat tren+barco, que permet enllaçar les localitats costaneres de la Costa Blanca a què dóna servici el ferrocarril amb l’Illa de Tabarca.

L’acord amb l’empresa Creuers Kon Tiki és el més antic dels subscrits per FGV –Està vigent des de l’1 d’abril de 1998- i preveu que als que a l’adquirir el bitllet del tren compren també el de del barco a Tabarca, o utilitzen un altre títol de viatge del TRAM per a desplaçar-se fins a Alacant, se’ls aplique una tarifa especial.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...