Data
21 de August de 2010

FGV organitza demà a La Vila Joiosa un nou espectacle del Nanotram dirigit al públic infantil

 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha programat per a demà a la tarda, a les 17:30 hores, la segona de les actuacions Nanotram de la temporada 2010. La Vila Joiosa ha estat el municipi triat per a representar l’espectacle “Drago” del que gaudiran tots els veïns que s’acostin a la tarda a La Finca La Barbera, al costat de la desocupada de Creueta de la línia del TRAM.
 
En aquesta ocasió TRAM Metropolità d’Alacant ha previst una obra teatral d’animació per a tota la família però, sobretot, pensada perquè gaudeixin els més petits de la casa. L’argument d’aquest món imaginari girarà al voltant de les fantasies caballerescas i les llegendes de prínceps, princeses i dracs medievals.
 
L’espectacle combina música, ball, il·lusió i és una divertida proposta en la qual la interacció amb els participants és una part fonamental de la representació. L’objectiu és estimular la imaginació dels nens, aconseguir que s’impliquin i es converteixin en protagonistes de la festa i transmetre’ls els valors del TRAM d’Alacant.
 
Aquest any les activitats Nanotram s’han inclòs dintre de la campanya Gent Supertram amb la qual FGV pretén animar a tots els ciutadans que se sumeixen a les seves propostes d’oci, cultura i medi ambient i que es converteixin en fidels usuaris d’aquest mitjà de transport modern, ecològic i sostenible.
 
El de La Vila no és l’únic esdeveniment de Nanotram programat per als pròxims mesos, l’empresa ja té concertades almenys altres tres actuacions de teatre, animació, *cuentacuentos i espectacles de ball en altres punts de la xarxa de FGV.
 
Així, durant els mesos d’estiu s’han programat altres tres actuacions, com la del diumenge 4 de juliol, en la desocupada de Miriam Blasco, on es representarà una sessió de teatre buffo titulada “Viva Rodari”. El dia 25 del mateix mes el Nanotram arribarà a la desocupada de Londres, en la Platja de San Juan, amb la peça còmica “Contes del caballito de fusta”.
 
Les actuacions estivals acabaran el diumenge 15 d’agost, en la desocupada de *Muchavista, amb l’espectacle “La màquina fantàstica”.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...