Data
18 de September de 2011

FGV porta demà a La Vila al mag Charly amb un espectacle d’animació per a tota la família

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) portarà demà a La Vila Joiosa “Els jocs de màgia del mag Charly”, un espectacle que este simpàtic il·lusionista ha preparat per a entretindre tota la família.

L’actuació tindrà lloc en la Finca La Bavera, el gran parc municipal ubicat junt amb l’estació de Creueta en la localitat vilera. A partir de les 18:30 h començarà un espectacle de màgia i il·lusionisme organitzat pel TRAM Metropolità d’Alacant i la Diputació Provincial d’Alacant perquè disfruten grans i xicotets.

L’estació de Creueta està situada en el centre de La Vila Joiosa i per ella passen els trenes-TRAM de la Línia 1 que cada trenta minuts connecten la localitat amb el centre d’Alacant –Un trajecte que realitzen en menys d’una hora- i amb Benidorm –distància que cobrixen en només quinze minuts-, així com amb totes les estacions intermèdies de la L-1.

Esta és la primera de les actuacions Nanotram programades per a l’estiu. L’objectiu és estimular la imaginació dels xiquets, aconseguir que s’impliquen i es convertisquen en protagonistes de l’espectacle i, al mateix temps, transmetre’ls els valors del TRAM que és un dels mitjans de transport més moderns, urbans i sostenibles.

Les activitats Nanotram compartixen filosofia amb el projecte genèric de l’empresa Gent Supertram amb el que FGV pretén animar a tots els ciutadans a què se sumixen a les seues propostes d’oci, cultura i medi ambient i que es convertisquen en fidels usuaris d’este mitjà de transport modern, ecològic i sostenible.

Al llarg de l’any, TRAM promou diferents iniciatives com a concerts en les estacions, exposicions, concursos dirigits als més xicotets, activitats educatives en els col·legis, visites dirigides a escolars, grups de consumidors i associacions de veïns o, entre altres coses, marxes que tenen com a punt de partida les estacions del FGV perquè l’agent conega tots els servicis de la xarxa i descobrisca els múltiples avantatges d’este transport.

Les activitats Nanotram s’organitzen des de fa anys amb una magnífica acollida per les famílies i els xiquets. Cuentacuentos, música, titelles o activitats manuals han sigut algunes de les propostes desenvolupades en les últimes cites en què, a més tots els participants reben diferents objectes i marchandising del TRAM.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...