Data
29 de March de 2011

FGV presenta en l’estació d’Estels d’Alacant el llibre “Els àngels no tenen facebook”

presentación los ángeles no tienen facebook
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va acollir ahir en l’estació d’Estels de TRAM Metropolità d’Alacant la presentació del llibre “Els àngels no tenen facebook” escrit per la jove alacantina Raquel Andrés Durà.
 
Les instal·lacions subterrànies del TRAM han servit perquè l’autora exposés alguna de les claus d’aquesta obra crítica amb l’abast d’internet i les xarxes socials davant un grup de ciutadans interessats pel plantejament de la seva obra.
 
El llibre és un assaig crític que aborda temes com les polítiques de privadesa, el cost de les xarxes socials, la censura d’Internet en diversos països del món, el paper de les xarxes socials en l’educació, l’addicció a la socialització virtual, el destapi de l’anonimat en la xarxa o la publicitat personalitzada i “a la carta”.
 
FGV ha organitzat aquest acte dintre de les propostes culturals de Gent SuperTRAM, un programa que impulsa diferents iniciatives relacionades amb l’oci, la cultura i el medi ambient perquè els ciutadans vegin el TRAM no només com un mitjà de transport, sinó com un dinamitzador més de l’activitat social de la província.
 
Gent SuperTRAM és la marca de referència de totes les activitats de caràcter lúdic i cultural que es desenvolupen en les instal·lacions i estacions del TRAM i se suma a les propostes que ha engegat l’adreça de FGV amb l’objectiu d’incrementar i millorar el servei que presta com mitjà de transport públic a la societat valenciana.
 
L’alacantina Raquel Andrés Durà, estudianta de 22 anys d’últim curs de periodisme en la Universitat Autònoma de Barcelona, acaba de publicar “Els àngels no tenen facebook” en Edicions Carena.
 
FGV en internet
 
La presència de FGV i el TRAM en internet és un dels serveis que l’empresa posa a la disposició dels seus clients perquè aquests coneguin les notícies i novetats i consultin les línies, horaris i tarifes de trens i tramvies.
 
A més, la pàgina té un panell d’avisos que oferix als usuaris informació actualitzada sobre les incidències que poguessin registrar-se en les diferents línies de la xarxa (corts en la circulació, retards, serveis especials, etc…). En aquest suport s’oferix informació sobre activitats, notícies, horaris, tarifes i qüestions relatives a FGV a Alacant.
 
La pàgina web de FGV ha aconseguit el certificat AA de la Word Wide Consortium, que garanteix que s’han observat els paràmetres establerts per a facilitar l’accessibilitat a la informació i serveis que en ella s’oferix a les persones amb limitacions de la seva capacitat sensorial.
 
Així mateix, el programa Gent SuperTRAM té un grup de facebook, utilitzat pels seus seguidors per a estar al tant d’activitats i notícies relacionades amb aquest mitjà de transport.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...