Data
12 de June de 2020

FGV reforça els protocols de neteja en instal·lacions i material mòbil de Metrovalencia i TRAM d’Alacant

Els mitjans de transport dependents de la Conselleria de Política Territorial, Obres Publiques i Mobilitat, com son els de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) amb els seues explotacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, han reforçat els seus protocols de neteja habituals amb productes desinfectants en els zones de contacte mes freqüents per als usuaris que és consideren susceptibles de transmissió del COVID-19 per contacte.

FGV neteja diàriament els instal·lacions i el material mòbil, especialment en els zones de major possible contagi, com a màquines expenedores automàtiques, bancs, papereres, màquines de vending o baranes en els estacions; agarradors, polsadors, papereres o comandaments de cabina en els unitats; accessos, portes d’armaris, estanteries, taquilles personals, magatzems o baranes en els tallers; i taules, teclats d’ordinadors o baranes d’escales en els oficines.
 
Seguint els indicacions donades pel Ministeri de Sanitat, s’han substituït els productes de neteja habituals biodegradables pels adequats per a la desinfecció d’estos elements, aquells que contenen hipoclorit sòdic, que contraresta millor al Coronavirus.
 
Amb la finalitat d’augmentar l’eficàcia en el procediment de desinfecció, FGV incorporarà a estes actuacions un servei d’ozonificació i nebulització de desinfectants. Amb estos sistemes s’augmenta l’eficàcia i la velocitat de desinfecció en espais confinats, com ara taquilles i despatxos, i en espais oberts, com ara andanes i vestíbuls.
 
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...