Data
23 de February de 2011

FGV reprèn la campanya educativa ‘Coneix la teva TRAM’ amb la visita de 125 alumnes del Col·legi Mediterrani

visita colegio mediterráneo

 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha reprès la campanya “Coneix la teva TRAM” dirigida a escolars d’Infantil i Primària d’Alacant amb la visita als tallers del Campello de 125 alumnes del Col·legi Mediterrani de la Platja de San Juan.
 
Un tramvia especial esperava al grup de petits en l’estació d’Holanda per a iniciar un entretingut viatge amb tramvia fins a tallers. Durant el recorregut, els alumnes, integrants de cinc classes d’Infantil, han après quins són les normes bàsiques de comportament i seguretat quan es viatja en un transport públic.
 
Acompanyats pels seus professors i per personal de FGV, els nens han descobert els avantatges d’aquest mitjà de transport, sostenible còmode i segur.
 
En els tallers, els petits s’han baixat del tramvia i han realitzat un recorregut per la nau en la qual es duu el manteniment, reparacions, posada a punt, neteja o pintura de les composicions.
 
TRAM Metropolità d’Alacant conscient de la importància que té inculcar als més petits l’avantatge i utilitat del transport públic, impulsa aquesta proposta que ha obert les instal·lacions de diferents seus de FGV en la província als escolars perquè coneguin el funcionament de la xarxa i aprenguin la importància del transport públic en general i del tramvia en particular.
 
Tots els col·legis de la província que estiguin interessats a realitzar aquest entretingut i didàctic recorregut per la xarxa de FGV tenen oportunitat de fer-lo si es posen en contacte amb el departament d’Atenció al Client del TRAM.
 
En el cas dels centres del municipi d’Alacant, com és el cas del Col·legi Mediterrani, i des del passat curs escolar, la visita es realitza en coordinació amb la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alacant com una de les activitats proposades dintre de la Guia d’Activitats Escolars que permet la visita guiada dels menors a diferents entitats, empreses serveis de la localitat.
 
Durant el passat curs escolar, gairebé 6.000 nens van descobrir els avantatges d’utilitzar aquest mitjà de transport públic amb aquesta i proposta que, depenent de l’edat dels visitants, pot completar-se amb la projecció d’un audiovisual sobre el TRAM.
 
Per a concertar una visita de Coneix la teva TRAM cal cridar al telèfon 90272 04 72. A més, es pot disposar de més informació en la web www. fgvalicante. com.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...