Data
20 de March de 2013

FGV trau a licitació les obres en els tallers d’El El Campello per a poder acollir als trens dièsel de la Línia 9

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha tret a licitació el subministrament de desviacions per a la platja de vies en el taller d’El El Campello per als ramals de circulació del material mòbil dièsel de la xarxa del TRAM Metropolità d’Alacant, amb l’objectiu que aquesta instal·lació puga acollir a les unitats que diàriament oferixen el seu servei en la Línia 9, Benidorm-Dénia, actualment ateses i aparcades en el taller de la Marina.

Amb aquesta licitació, s’inicia el compliment d’un dels objectius establits en el document “Compromís per al Desenrotllament i la Competitivitat de FGV 2012-2015”, en la que s’establia que per a optimitzar el cost de manteniment del material mòbil era necessari unificar en un sol taller la gestió del material mòbil a Alacant i, en aquest cas, seria en les instal·lacions de Tallers El El Campello.
 
Perquè aquests manteniments es puguen dur a terme en el taller d’El El Campello és necessari realitzar una sèrie de modificacions del traçat en la platja de vies existent, i la construcció de nous ramals que permeten la circulació de les unitats dièsel, i el seu accés a les vies en l’edifici de tallers on es realitzen cada una de les operacions necessàries.
 
Per a l’adequació de la platja de vies del Taller és necessària l’adquisició de quatre desviacions. L’import de licitació per a aquest subministrament ascendix a la quantitat de 225.000 € sense IVA.
 
A més, està pendent la licitació del projecte d’execució necessari per a la instal·lació de les dites desviacions, així com de tots aquells treballs necessaris perquè els trens dièsel es puguen mantindre en perfectes condicions en els tallers d’El El Campello.
 
De forma paral·lela a les inversions necessàries a realitzar, ja s’ha arribat un acord amb totes les seccions sindicals perquè el personal dels tallers de la Marina es desplace a les instal·lacions de tallers El El Campello una vegada finalitzades les obres necessàries per al manteniment del material dièsel. 
 
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...