Data
27 de June de 2011

?Fogueres 2011. Enguany seran TRAMendas?, campanya del TRAM d’Alacant durant les Fogueres

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) utilitzarà enguany els personatges de Socarrat Studio per a animar als alacantins a utilitzar els servicis del TRAM Metropolità d’Alacant durant les festes de Fogueres.

Una divertida campanya publicitària amb el lema “Fogueres 2011. Enguany seran TRAMendas” anima des de fa dies als ciutadans a pujar-se al TRAM i deixar el cotxe en casa en estes dates. FGV ha programat del 17 al 29 de juny servicis especials nocturns de trens i tramvies per a facilitar la mobilitat als alacantins i visitants durant les festes de Fogueres.

La campanya publicitària de Fogueres s’ha instal·lat en les principals estacions, trens i tramvies de l’empresa amb cartells promocionals, una imatge semblant a la dels anuncis que apareixen en premsa i diferents publicacions.

L’objectiu de la campanya és doble, d’una banda, recolzar al disseny valencià i, d’un altre, traslladar els ciutadans els avantatges d’utilitzar el transport públic especialment el tramvia durant tot l’any però, sobretot, en Fogueres.

FGV recorda tots els ciutadans que el TRAM és el mitjà de transport més segur, còmode i ràpid per a desplaçar-se en unes dates en què el centre de la ciutat queda tancat al tràfic per la plantà de monuments i barraques i en les que el cansament provocat per la festa i l’alcohol fan perillosos els desplaçaments en vehicle particular.

Els personatges de Socarrat Studio són divertits, juvenils, colorits i amb unes arrels molt mediterrànies. Els personatges propis de les festes de Fogueres animen enguany a moure’s en TRAM.

Socarrat Studio
L’empresa Socarrat Studio és una firma de disseny creada en 2008 pels jóvens dissenyadors valencians Vicente Sanfeliu i Pablo Boluda. Este estudi de disseny ha creat un inconfusible estil gràfic que ha traslladat, entre altres suports, a les camisetes que porten el seu nom, inspirades en el seu origen en la gastronomia valenciana.

Alguns d’estos personatges també protagonitzen des de fa mesos la campanya de conscienciació i correcte ús de les instal·lacions i la xarxa de Metrovalencia, també impulsada per FGV.

Servicis especials
Els servicis especials previstos pel TRAM per a estes festes comencen esta mateixa nit; fins al diumenge 19 de juny esta previst que els trens i tramvies nocturns isquen periòdicament d’Estels amb direcció al El Campello (L-3) o Benidorm (L-1) i a la platja de Sant Joan (L-4) i realitzen el recorregut de volta fins a aproximadament les 2:30 hores de la matinada.

Les freqüències de circulació de la Línia 3 i la Línia 4 seran cada 30 minuts, mentres que en estos tres dies hi haurà un tren-TRAM que isca de Benidorm a les 23:19 h, amb arribada a Estels a les 0:34, i en sentit contrari una unitat que eixirà del centre d’Alacant a les 0:39h amb arribada a Benidorm a l’1:58 h.

A partir del 20 de juny i fins al 25, hi haurà trens durant tota la nit fins que es reinicie el servici regular del matí. Les freqüències de pas de la L-3 i L-4 seran cada 20 minuts i hi haurà quatre o sis circulacions entre Benidorm i Estels, depenent del dia.

El dissabte 25, dia de la primera sessió de focs en la platja del Va acariciar els servicis nocturns del TRAM duraran igualment tota la nit però, la capçalera de les línies es desplaça a l’estació de Porta del Mar, romanent tancades les estacions subterrànies d’Estels, Mercat i MARQ en horari nocturn.

Així mateix, del 26 al 29 de juny els trens i tramvies també funcionaran entre Alacant, El El Campello i la platja de Sant Joan fins a aproximadament les 2:30 hores de la matinada, per a facilitar l’accés i retirada de la platja del Postiguet als que vullguen disfrutar de les sessions del concurs internacional de focs artificials que es llancen cada dia a les 24:00 hores des de la platja.

Per a més informació sobre els servicis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de en les estacions i parades de TRAM en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.fgvalicante.com. 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...