Data
16 de July de 2013

Gaudir dels parcs temàtics de la província d’Alacant és més barat viatjant en el TRAM Metropolitano de Alicante

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) recolza amb diferents avantatges comercials l’accés als parcs temàtics de la província d’Alacant en transport públic. L’acord afecta les instal·lacions de Terra Mítica, Terra Natura, MundoMar, Aqua Natura i Aqualandia (aquestes dues últimes pendents d’obrir les seues portes). 

Els que compren l’entrada en les taquilles assistides de qualsevol de les estacions de TRAM Metropolitano de Alicante per a accedir als parcs temàtics de Benidorm, podran realitzar gratis el viatge d’anada i tornada amb tren, fins a l’estació de Benidorm, i l’enllaç en l’autobús urbà que porta als recintes d’oci.

L’estalvi és significatiu, ja que el preu del tren més autobús per a aqueixes zones aconseguix els 9,30 euros si se sumen els dos bitllets –D’anada i tornada-, en el cas que els usuaris partisquen de qualsevol de les estacions de la zona A (TAM) o la zona F (Teulada-Dénia) que són les més distants de Benidorm.

Canviar el vehicle privat pel tramvia per al trajecte fins als parcs el viatge fins als parcs, suposa un estalvi significatiu, perquè, entre gasolina, peatges d’autopistes i pàrquing, el gasto sòl rondar els 30 euros. A més, els desplaçaments en TRAM són més segurs, còmodes i sostenibles.

Parcs

El parc temàtic Terra Mítica va obrir les seues portes al públic el passat 23 de març, donant inici a la temporada 2013. El preu promocional de l’entrada d’adult per a accedir al recinte té un cost de 32 euros. En el cas de xiquets i persones de tercera edat, el preu és de 24 euros. A més, el TRAM oferix als seus usuaris una promoció perquè adquirisca el bo d’entrada + menjar per 40 euros per als adults i 32 euros per a xiquets i tercera edat.

En el cas de MundoMar, les tarifes oscil·len entre 26 euros per a adults i els 21 euros per a xiquets i tercera edat; existint també la possibilitat d’adquirir el bo d’entrada+ menjar per 32 euros per a adults i 30 euros per a xiquets i tercera edat.

Els preus per a Terra Natura oscil·len entre els 28 euros de l’entrada d’adults i els 22,50 euros de la de xiquets i tercera edat.

Els parcs aquàtics Aqualandia i Aqua Natura tenen previst obrir les seues portes el pròxim mes de maig, i l’import de les entrades serà semblant al de la passada temporada.

Un altre avantatge afegit es que, adquirint les entrades als parcs des de les estacions del TRAM, evitem esperar les llargues cues que es formen a l’entrada d’aquestes instal·lacions. 

Per a Terra Mítica, Terra Natura, Mundomar, Ací Natura i Aqualandia els autobusos que cal utilitzar des de l’estació de Benidorm Són els de la Línia 01. L’horari d’aquests autobusos es pot consultar en les seues parades. En el cas de Terra Mítica existix, a més, una llançadora directa amb el parc que part des del baixador de Terra Mítica.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...