Data
08 de October de 2009

La Federació de Fogueres entrega la Insígnia d’Or al TRAM d’Alacant per la seua contribució a una ciutat sostenible

??

La Conselleria d’Infraestructures i Transport, a través de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV)- TRAM Metropolità d’Alacant, va rebre el dimarts, 23 de juny, la Insígnia d’Or Honorífica de la Federació de Fogueres per la seua aposta per un transport sostenible i la seua col·laboració amb les festes de Fogueres.

 

L’acte, que va tindre lloc en el Saló Blau de l’Ajuntament d’Alacant, premia a distintes entitats que han destacat per la seua col·laboració amb el món de les Fogueres i per la seua contribució a aconseguir una millor ciutat. El president de la Gestora de Fogueres, Pedro Valera, ha sigut l’encarregat d’entregar este guardó al director de FGV a Alacant, Jose Pascual Rubio, que ha arreplegat el premi en nom del conseller d’Infraestructures i Transport, Mario Flores.

 

“Esta insígnia premia al projecte TRAM en el seu conjunt, per la seua aposta per un transport públic que permet fer d’Alacant una ciutat com a mínim contaminada possible. El món dels Fogueres recolza al TRAM d’Alacant perquè este és el mitjà de transport que volem per a la nostra ciutat”, ha destacat Pedro Valera. I ha destacat el suport del TRAM a les Fogueres a través de diverses actuacions, entre elles els servicis especials nocturns per a facilitar als seus viatgers el transport fins a Alacant sense necessitat fer ús del transport privat.

 

FGV – TRAM Metropolità d’Alacant porta des del passat dia 12 de juny oferint als seus viatgers servicis extraordinaris nocturns amb motiu de les festes de Sant Joan. A més, ha col·laborat amb la Federació dels Fogueres en els actes d’Elecció dels Belleses del Foc i en les Gales celebrades el passat mes d’abril en el Port d’Alacant amb la posada en servici de tramvies especials. Tot això és fruit del conveni firmat el passat 28 de maig entre ambdós entitats, un acord pel qual el TRAM d’Alacant s’ha constituït com el transport oficial dels Fogueres de Sant Joan.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...