Data
10 de December de 2019

La Generalitat facilitarà el transport públic gratuït de Metrovalencia, TRAM d’Alacant i TRAM de Castelló en el Dia Europeu sense Cotxe

La Generalitat facilitarà el diumenge 22 de setembre servei gratuït de transport públic en Metrovalencia, TRAM d’Alacant i TRAM de Castelló per a celebrar el Dia Europeu sense Cotxe i la Setmana de la Mobilitat. 

 
Esta mesura, impulsada per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat té com a objectiu promoure l’ús del transport públic i afavorir hàbits de mobilitat més sostenibles en el conjunt de la societat.
 
El servei de transport gratuït s’oferirà en les tres explotacions de València, Alacant i Castelló, en els serveis que gestiona la Generalitat, des de primera hora del matí i fins a la finalització deles circulacions previstis.  
 
Junt amb esta iniciativa, al llarg de la Setmana de la Mobilitat, entre el 16 i el 22 de setembre, la Generalitat organitza diferents actes, així com jornades per a tractar i difondre diferents aspectes relacionats amb la  mobilitat sostenible.
 
Hui descansa el cotxe
 
També, la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport torna a posar en marxa per quart any consecutiu la iniciativa “Hui descansa el cotxe”, entre els dies 16 i 22 de setembre, coincidint amb la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat. 
 
El lema triat enguany és “Mou-te i canvia” i pretén que els estudiants de la Comunitat aborden la necessitat d’impulsar propostes per a canviar els seus hàbits cap a una mobilitat més sostenible i s’impliquen a traslladar un missatge reivindicatiu. 
 
Esta proposta compta amb uns premis dirigits a estudiants de 14 anys o més, matriculats en el curs escolar 2019-2020 en centres docents de la Comunitat Valenciana de Secundària, Batxillerat i Formació Professional. Per a més informació, es pot acudir a: www.huidescansaelcotxe.gva.es.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...