Data
31 de March de 2020

La Generalitat mantindrà en 2020 el preu dels títols de transport del TRAM d’Alacant

La Generalitat mantindrà en 2020 els preus dels títols de transport públic de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, així com dels denominats títols integrats.

Esta decisió presa per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat té com a objectiu potenciar l’ús d’estos mitjans de transport públic i afavorir una política de mobilitat a l’abast de tots els ciutadans. 
 
D’esta manera es congelen les tarifes dels títols de transport prestats per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) a València i Alacant. Les actuals tarifes van ser actualitzades per mitjà de l’Orde 3/2018, de 14 de març, de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, entrant en vigor el dia 1 d’abril de 2018.  
 
Esta modificació ha sigut l’única variació aprovada en els últims anys i es va realitzar amb l’objectiu afavorir la migració dels usuaris cap a la targeta TuiN (targeta portamonedes única i intel·ligent) que manté, des d’esta última modificació, un preu per davall del bonometro de 10 viatges.
 
Amb este mateix objectiu, des d’abril de 2018 es comercialitza la nova Targeta Jove que permet que els jóvens, fins a 30 anys, disfruten d’un 15% de descompte sobre la targeta portamonedes TuiN a València i al Bono 10 a Alacant 
 
Este títol es va sumar als avantatges que s’ofereixen en Metrovalencia i TRAM d’Alacant  per a menors de 10 anys, famílies nombroses, monoparentals i educadores, majors de 65 anys o persones de mobilitat reduïda. 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...