Data
05 de October de 2019

La Generalitat posa en marxa El Tramnochador i El Mussol de Les Marines del TRAM d’Alacant

El Tramnochador, el servici nocturn del TRAM d’Alacant per als caps de setmana de l’estiu en l’àrea metropolitana, i El Mussol de Les Marines, que circula també a la nit i en les mateixes dates entre Benidorm i Dénia, començaran els seus desplaçaments el 5 de juliol i finalitzaran el 31 d’agost.
 
Tots els divendres i dissabtes de l’estiu, la Generalitat, a través del TRAM d’Alacant, facilitarà la mobilitat dels seus usuaris amb els preus habituals dels seus diferents títols de transport. A més dels caps de setmana, el dimecres 14 d’agost, vespra de la festivitat de l’Assumpció de la Mare de Déu, també hi haurà servici de Tramnochador i El Mussol de Les Marines.
 
Estos servicis especials formen part de les iniciatives per a millorar el servici que presten Metrovalencia i el TRAM´d’Alacant, entre les que figuren incrementar els servicis nocturns per a ampliar l’oferta a un nombre més gran d’usuaris.
 
Amb ambdós servicis, FGV facilita l’accés a les principals àrees d’oci i diversió d’Alacant, i arriba així a milers de ciutadans, sobretot jóvens que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d’utilitzar vehicle propi.
 
El Tramnochador oferirà servici durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de Sant Joan (L4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes.
Per la seua banda, El Mussol de Les Marines, unirà Benidorm i Dénia els divendres i dissabte de l’estiu, amb la particularitat que el servici ferroviari es realitzarà entre Benidorm i Calp, des d’on continuarà el recorregut amb autobús fins al final del viatge, Dénia, a causa de les obres de condicionament que s’estan desenvolupament en la Línia 9 del TRAM´d’Alacant.
 
Les freqüències dels trens i tramvies dependran de les diferents línies i de la franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.tramalacant.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client (900 72 04 72).
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...