Data
15 de October de 2021

La Generalitat vist l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant amb els colors de la bandera LGTBI+

L’estació de Luceros del TRAM d’Alacant llueix en una de les seues escales principals els colors de la bandera arc de Sant Martí LGTBI+ com a mostra de suport a aquests col·lectius i a les activitats que s’han organitzat, del 12 al 18 de juliol, des d’Alacant amb Orgull.

Amb aquesta iniciativa Luceros se suma a les estacions de Xàtiva i Colón de Metrovalencia que també personalitzaren els seus principals accessos amb motiu de la celebració del Dia de l’Orgull a la ciutat de València, el passat 28 de juny.
  
Alacant amb Orgull ha previst al llarg d’aquesta setmana diferents activitats com a xarrades, concerts, la pròpia manifestació i l’exposició Photo Alacant, Fotografiant La Diversitat.
 
Amb aquest conjunt d’activitats, Alacant se suma també a la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGBT, fixat el 28 de juny degut a la commemoració dels disturbis de Stonewall (Nova York, els EUA) ocorreguts l’any 1969, i que van marcar l’inici del moviment d’alliberament homosexual.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...