Data
03 de July de 2014

La iniciativa “Taps per a una nova vida” arriba al TRAM Metropolità d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) participa en la campanya “Taps per a una nova vida” de la Fundació Seur. Gràcies a l’acord firmat entre les dues entitats s’han instal•lat en les estacions de TRAM d’Alacant contenidors per a l’arreplega de taps de plàstic, la posterior venda de les quals servirà per a obtindre fons i proporcionar a xiquets sense recursos el tractament mèdic necessari.

La Fundació Seur, promotora del projecte “Taps per a una nova vida”, arreplega i transporta gratuïtament els taps de plàstic a una planta de reciclatge i contracta amb ella un preu per tona que la dita fàbrica abona directament a les famílies assignades darrere de seleccionar, mitjançant un comité, els casos beneficiaris d’aquesta ajuda. D’aquesta manera, es facilita per part de les dues entitats una arreplega de taps a nivell col•lectiu, multiplicant els resultats que es pogueren obtindre en una arreplega a nivell individual.

L’acord de col•laboració subscrit pel director-gerent de FGV, Pablo Cotino, i el president de la Fundació SEUR, Ramón maig, establix que FGV instal•le els contenidors de cartó en les seues instal•lacions i en distints punts de les seues xarxes. De moment, en el TRAM s’han instal•lat en Estels, Mercat, la Marina i els tallers d’El El Campello, actuació que es veurà ampliada a Marq, El El Campello, Benidorm i Dénia.

Línia 0

La cessió per part de Metrovalencia i TRAM Metropolità d’Alacant de les instal•lacions per a aquesta campanya s’emmarca dins dels objectius de la iniciativa solidària “Línia 0” de FGV, la finalitat de la qual és fomentar la sensibilització i conscienciació social entre els usuaris del suburbà.

“Línia 0? És una iniciativa que, com si el trajecte d’una línia de metro o tramvia es tractara, part del compromís de l’empresa amb la societat en què s’inserix i es dirigix al conjunt de la ciutadania, propiciant un fòrum solidari capaç de desenrotllar activitats de sensibilització entre els usuaris, col•laborant amb organitzacions i entitats sense ànim de lucre que formen part de l’entramat social i posant de manifest la voluntat de FGV d’implicar-se en la recerca de solucions als problemes que afecten la societat actual.

La Fundació SEUR

Fundació SEUR va nàixer en 2004 per a aglutinar totes les accions referents a millorar les condicions de les societats on està present SEUR. Des de llavors, ha aconseguit posicionar-se com un referent en logística solidària gràcies a la seua col•laboració en la solució de problemes socials mitjançant la professionalitat i la solidaritat de l’equip SEUR, fomentant un compromís d’ajuda als més necessitats i, en concret, a favor de la infància.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...