Data
13 de August de 2022

La Línia 5 del TRAM d’Alacant modificarà el cap de setmana el seu servei per la celebració del Campionat Autonòmic de Triatló

La Línia 5 del TRAM d’Alacant (Porta del Mar-Plaça de la Corunya) modificarà el seu servei habitual el pròxim cap de setmana amb motiu de la celebració del Campionat Autonòmic de Triatló de Distància Olímpica.
 
Aquesta prova discorre en part per la platja del Postiguet, per la qual cosa l’Ajuntament d’Alacant ha sol·licitat a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) que interrompa, entre les parades de Sangueta i Porta del Mar, el servei d’aquesta línia durant diverses hores.
 
En concret, el dissabte dia 14, la circulació del tramvia quedarà suspesa entre les 5 i les 14 hores, mentre que el diumenge dia 15 farà el propi entre les 5 i les 17 hores.
 
A conseqüència d’aquesta interrupció, les parades de la Marina i Porta del Mar no estaran habilitades fins a la finalització de la prova. La resta de parades d’aquesta línia, així com el conjunt de línies del TRAM d’Alacant, funcionaran al llarg de les dues jornades amb total normalitat. 
 
Per a més informació les persones usuàries poden consultar en el telèfon gratuït 900 720472, en la web www.tramalacant.es i en l’App oficial de TRAM d’ Alacant.
 

La prova organitzada per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana compta amb el seu Pla d’Actuació Preventiu Covid-19 que inclou un conjunt de mesures de seguretat, segons les normatives nacionals i internacionals, per a garantir el desenvolupament responsable de la competició.  

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...