Data
26 de December de 2020

La Línia 5 del TRAM d’Alacant modificarà el diumenge el seu funcionament per la celebració del Campionat Autonòmic de Triatló

La Línia 5 del TRAM d’Alacant (Porta de la Mar-Plaça de la Corunya) modificarà el seu servei habitual diumenge que ve 27 de setembre, entre les 6.30 i les 13 hores, amb motiu de la celebració del Campionat Autonòmic de Triatló de Distància Olímpica.

Aquesta prova discorre en part per la platja del Postiguet, per aquest motiu l’Ajuntament d’Alacant ha sol·licitat a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) que interrompa, entre les parades de Sangueta i Porta de la Mar, el servei d’aquesta línia el diumenge al llarg del matí.
 
Com a conseqüència d’aquesta interrupció les parades de la Marina i Porta de la Mar no estaran habilitades fins a la finalització de la prova. La resta de parades d’està línia, així com el conjunt de línies del TRAM d’Alacant, funcionaran, al llarg de tota la jornada, amb total normalitat.  
 
Per a més informació les persones usuàries poden consultar en el telèfon gratuït 900720472 i en la web www.tramalacant.es.
 
La prova organitzada per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana compta amb el seu Pla d’Actuació Preventiu Covid-19 que inclou un conjunt de mesures de seguretat, segons les normatives nacionals i internacionals, per a garantir el desenvolupament responsable de la competició.
 
A més, els organitzadors han previst una prova més sostenible, en reduir la presència de plàstics en els avituallaments, per aquest motiu els botellines d’aigua se substituiran per gots reutilitzables.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...