Data
24 de April de 2017

La Línia 9 del TRAM d’Alacant recupera la normalitat després del temporal en els seus servicis de tren i autobús entre Benidorm i Dénia

 La Línia 9 del TRAM d’Alacant que enllaça Benidorm i Dénia ha començat a prestar servici hui dilluns amb total normalitat, després de les diferents interrupcions que ha patit, com a conseqüència del temporal que ha afectat el nord de la província d’Alacant, des de dijous passat.

Els efectes del vent, la pluja i la neu han afectat tant el servici ferroviari que unix Benidorm amb Calp, així com al servici alternatiu d’autobús que cobrix el tram que unix Calp amb Dénia.

Durant este cap de setmana el fort vent que ha patit el nord de la província ha provocat la caiguda sobre les vies de set arbres en diferents punts de la Línia 9. Estos incidents han obligat a interrompre la normal circulació dels trens en servici i establir un servici alternatiu d’autobús.

Les interrupcions han afectat principalment el tram Olla d´Altea-Calp i han obligat a prolongar el servici d’autobús habitual fins esta localitat. El servici de trens i autobusos va començar a recuperar la normalitat la vesprada d’ahir diumenge, una vegada inspeccionada la via i reparats els desperfectes.

El fort vent també va afectar el subministrament d’energia, al provocar la caiguda d’un poste de cablejat i una torre, perjudicant els sistemes elèctrics relacionats amb la circulació d’esta mateixa línia.

Per a fer front a estes incidències i recuperar la normalitat en el servici com més prompte millor, ha sigut necessari ampliar el servici del Lloc de Comandament, estacions i agents d’intervenció, maquinistes, brigada de Vies i Obres, manteniment i personal tècnic.

Des de la direcció de FGV es vol agrair l’esforç que ha hagut de fer tot el personal implicat durant estos últims dies per a fer front a les diverses adversitats i mantindre el servici de la Línia 9 operatiu.

Amb anterioritat a este cap de setmana, les condicions climatològiques extremes van provocar que el dijous la neu obligara a interrompre la circulació del servici d’autobús entre Calp i Dénia entre les 8 hores i les 10:30 hores.

 

 

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...