Data
27 de January de 2013

L’Agència Valenciana de la Mobilitat posa en servei la targeta VISA Móbilis YUM per a compres i transport

L’Agència Valenciana de Mobilitat (aVM), junt amb la primera entitat de diners electrònics a Espanya, “YoUnique Money”, ha posat en servei la VISA Móbilis YUM, la targeta financera de prepagament que servix per a qualsevol tipus de compres, entre elles les dels títols de transport metropolitans de l’aVM en les províncies de València i pròximament Alacant i Castelló.

Els usuaris interessats poden sol·licitar-la per Internet, mitjançant la pàgina web de l’Agència Valenciana de Mobilitat Metropolitana –www.avmvalencia.S’o- en l’oficina virtual de “YoUnique Money” i també, presentant el formulari en paper (obtingut des de les pàgines web indicades) en els punts de venda oficials.
 
Amb una recarrega mínima de 5 euros, els clients poden fer ús de la targeta per a compres, disposicions de caixers o qualsevol d’altres serveis d’una targeta financera. A aquesta utilitat financera se li afig ara la possibilitat d’utilitzar aquesta mateixa targeta per a validar en els vehicles de transport metropolità de l’àrea de València, i pròximament Alacant i Castelló, entre els que es troben Metrovalencia (serveis de metro i tramvia), EMT, metrobús i Metrorbital, així com en el futur, TRAM d’Alacant i TRAM de La Plana, respectivament.
 
Targeta personalitzada
 
El nou disseny té les mateixes condicions d’ús que l’actual targeta Móbilis Personalitzada i, per tant, el procediment per a la càrrega/recarrega, validació, inspecció i intervenció, són els establits per l’aVM i resta d’operadors (metrobús, EMT i FGV). Les recarregues es poden realitzar en l’esmentada oficina virtual o en qualsevol caixer 4B.
 
Tots aquests avantatges podran ser gaudides sense cost addicional per al client del transport metropolità de les tres capitals, ja que la seua sol·licitud tindrà el mateix preu que l’actual targeta Móbilis personalitzada, cinc euros. A més, la VISA Móbilis YUM no té costos de manteniment.
 
La targeta VISA Móbilis YUM té dos xips diferents: u, el “xip per al transport”, instal·lat en l’interior de la targeta i que funciona igual que la targeta Móbilis tradicional per a la utilització del transport públic i, un altre, el “xip financer”, visible en el frontal de la targeta i que s’empra de la mateixa manera que una targeta de dèbit.
 
Els usuaris de VISA Móbilis YUM disposen a més d’una aplicació per a mòbils gratuïta, en la que poden consultar tots els serveis de la seua targeta i fins i tot aplicar noves mesures de seguretat, com és la desactivació i activació de la mateixa a voluntat del propietari.
 
Aquesta targeta s’unix als nous suports que l’Agència Valenciana de Mobilitat ha introduït per al pagament en els sistemes de transport públic de la Comunitat: la targeta Bankia Móbilis i els rellotges Móbilis, ja implantats en l’àrea metropolitana d’Alacant.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...