Data
24 de May de 2018

Les obres en el pont del TRAM d’Alacant sobre la carretera CV-759 obliguen a oferir  servici d’autobús entre les estacions de Creueta i Benidorm

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà, amb motiu de les obres previstes en el pont sobre la carretera CV-759, servei alternatiu d’autobús, entre les estacions de Creueta i Benidorm de la Línia 1 del TRAM d’Alacant (Luceros-Benidorm),  del 26 de febrer al 14 de març .    

Els treballs de reparació dels danys i substitució de la plataforma d’este pont situat en la Vila-joiosa obliguen a suspendre temporalment la circulació ferroviària en este tram.  Està previst que el 15 de març el servei ferroviari recupere la normalitat.
 
Al mateix temps les obres obliguen també a tallar la carretera CV-759 en eixe punt, per la qual cosa s’oferirà un itinerari alternatiu.
 
El servei d’autobús previst passarà cada 30 minuts, amb els mateixos horaris existents per al servei ferroviari. En les estacions afectades en este trajecte (Creueta, Costera Pastor, Hospital Vila, C.C. La Marina-Finestrat i Benidorm) s’ha establit parada d’autobús en les seues proximitats. El baixador de Terra Mítica queda fora de servei durant els dies que es prolongue el tall de la circulació ferroviària.
 
Els viatgers que utilitzen l’autobús per a continuar el seu viatge enllaçaran en l’estació de Creueta amb els trens de la Línia 1 en direcció a Alacant i en l’estació de Benidorm amb els de Línia 9 en direcció a Dénia, amb eixida immediatament posterior respecte als horaris actuals. 
 
El recorregut amb autobús entre Creueta i Benidorm s’ha previst en un temps d’uns 45 minuts, superior als horaris que oferix l’actual servei ferroviari.
 
Treballs en el pont
 
El pressupost d’esta actuació que també inclou als ponts de la Línia 9 (Benidorm-Dénia), situats en Teulada i Gata de Gorgos, ascendix a 1.779.282 euros.
 
Les actuacions previstes en este pont permetran retirar l’estructura actual i muntar posteriorment la nova plataforma. Després de les proves de càrrega es procedirà al condicionament final de les infraestructures ferroviàries i les instal·lacions d’energia per al restabliment del servei
 
Estos treballs s’emmarquen dins de les inversions que està impulsant la Conselleria d´Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix María José Salvador en el conjunt de la xarxa de FGV a Alacant.
 
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...