Data
15 de December de 2018

L’estació de Luceros del TRAM d’Alacant comptarà amb un nou ascensor el pròxim mes de desembre  

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) té previst completar la instal·lació i obertura al públic del nou ascensor de l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant el pròxim mes de desembre, una vegada es complete la construcció de la nova cabina per a procedir així a la seua instal·lació.

FGV va prendre el passat mes de juliol la decisió de desmuntar este equipament i iniciar, per procediment d’emergència, el procés de contractació per a la fabricació d’un nou elevador, per part de l’empresa Schindler, i dels treballs de desmuntatge i instal·lació de la nova estructura que realitza FCC.
 
Una vegada completat este procés, FGV espera poder posar en servei este nou ascensor entre el vestíbul principal i l’andana el pròxim mes de desembre.
 
El tancament de l’ascensor de Luceros no impedix que el TRAM d’Alacant preste servei amb total normalitat en totes les seues línies que des d’Alacant comuniquen amb Benidorm, Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Platja  de Sant Joan-Plaza de la Corunya.  
 
Els usuaris de mobilitat reduïda poden accedir als serveis del TRAM d’Alacant des dels ascensors de les estacions de Mercat, més pròxima a Luceros, i Marq-Castillo.   
 
FGV demana disculpes per les molèsties que pot ocasionar esta incidència i recorda a tots els usuaris que es pot obtindre més informació en el telèfon d’informació 900 72 04 72, en la web www.tramalicante.es. y en l’App TRAM d’Alacant.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...