Data
27 de January de 2010

L’estació de MARQ d’Alacant s’ompli de xiquets durant el taller d’educació mediambiental NanoTRAM

Activitat NanoTRAM de l'estació de MARQFerrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) – TRAM Metropolità d’Alacant va organitzar el diumenge 25 d’octubre un taller d’educació mediambiental que ha omplit de xiquets i pares l’estació de MARQ de la Línia Alacant-Dénia. D’11:30 a 13:00 hores, la simbòlica estació subterrània del TRAM ha albergat distints tallers dirigits al públic infantil. Esta actuació s’engloba dins del programa d’activitats NanoTRAM escolar, un espai destinat als més xicotets perquè coneguen de forma atractiva diversos aspectes relacionats amb el TRAM com a element que forma part del desenrotllament sostenible de la seua ciutat.

 

Els xiquets han pogut experimentar en l’art del dibuix, del retallable i el collage i desenrotllar noves habilitats de forma amena i divertida. Per a això, s’han distribuït entre els xicotets assistents un carnet del TRAM que han anat omplint durant el recorregut per les diverses activitats realitzades. Pintures de colors, paper i cartolines, han servit perquè els xiquets plasmen la seua visió sobre el TRAM. A més, han confeccionat un mural amb què han pogut descobrir l’ocupació de materials reciclables i no contaminants, aprenent així nocions sobre el respecte pel medi ambient.

Un recorregut simulat amb balises els ha permés també aprendre normes de comportament en l’ús del TRAM d’Alacant, així com el significat d’alguns senyals de ciruculació ferroviari que formen part ja de la nostra vida quotidiana.

 

Es tracta de la primera activitat NanoTRAM que FGV celebra a Alacant en els mesos de tardor i que tornarà a repetir-se en el mes de novembre. Concretament el diumenge 22 del pròxim mes, l’estació de Mercat acollirà un ecotaller del TRAM, també d’11:30 a 13:00 hores, on els xicotets podran conéixer els aspectes més ecològics del TRAM, com l’absència de fums i sorolls i la reducció d’emissions de gasos contaminants a l’atmosfera.

 

A més, i coincidint amb les dates nadalenques, FGV organitza el “II Concurs de dibuix sobre el tramvia i el Nadal” en el que podran participar tots els xiquets de la província d’Alacant.

 

Per a més informació, els usuaris poden entrar en la web de FGV www.fgvalicante.Com, o contactar amb el Centre d’Atenció al Client en el 900 72 04 72.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...