Data
01 de September de 2010

L’estació de Mercat acull l’actuació del Grup de Metalls del Conservatori Superior d’Alacant

grupo de metales

 
 
Centenars d’usuaris de la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i altres veïns de la ciutat d’Alacant van gaudir el divendres de l’actuació que els alumnes del Grup de Metalls del Conservatori Superior de Música “Óscar Esplá” van oferir en l’estació de Mercat. Aquesta és la segona actuació organitzada dintre del programa MusicTRAM.
 
 
Des de les 11:00 hores i durant aproximadament una hora i mitja, els ciutadans i viatgers de TRAM Metropolità d’Alacant que van passar per aquesta estació subterrània van gaudir de la música i l’acústica d’aquestes instal·lacions.
 
 
La iniciativa forma part del nou projecte Gent SuperTRAM, sorgit amb l’objectiu d’acostar a tots els alacantins i usuaris del tramvia diferents propostes d’oci i cultura per a guanyar adeptes a aquest mitjà de transport sostenible i a la seva filosofia vertebradora de les ciutats que comunica.
 
L’orquestra es va situar en el rebedor de l’estació, on deu alumnes del Conservatori dirigits per Antonio Pérez Abellán, van interpretar quatre obres, compostes específicament per a instruments de vent principalment de Jan Koetsier, però també altres obres clàssiques d’altres autors.
 
MusicTRAM és una proposta sorgida el passat mes de març amb la intenció de tenir una continuïtat i d’oferir als estudiants del conservatori un escenari alternatiu en el qual mostrar el seu virtuosisme.
 
Gent SuperTRAM
 
Gent SuperTRAM és una iniciativa cultural i lúdica amb la qual FGV vol acostar als ciutadans un transport públic modern, segur i sostenible. Amb les seves propostes, a més de promocionar el TRAM i el tramvia, l’empresa pretén completar i millorar els seus serveis i prestar especial atenció a les activitats de responsabilitat social corporativa que ha de desenvolupar qualsevol entitat.
 
Gent SuperTRAM és ja la marca de referència de totes les activitats i propostes d’oci que es desenvolupin en el futur en les instal·lacions i estacions de FGV o de les quals tinguin algun d’aquests espais com punt de partida i trobada.
 
D’aquesta forma, alhora que el TRAM es converteix en un element més de l’arquitectura i l’urbanisme de la província, tindrà una presència contínua en l’agenda lúdica i social dels seus ciutadans.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...