Data
24 de November de 2012

L’estació de Mercat del TRAM d’Alacant acull l’última actuació de “Els Concerts del Tramnochador”

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) conclou demà el cicle “Els Concerts del Tramnochador”, una sèrie d’actuacions gratuïtes que han tingut lloc en l’estació de Mercat del TRAM Metropolità d’Alacant a càrrec de grups musicals locals.

“Maraña” és el grup triat per a l’última actuació que tindrà lloc a les 21 hores. Es tracta d’una banda alacantina que va nàixer fa set anys amb la il·lusió d’ampliar les seues fronteres i disfrutar de la música. Els seus integrants provenen d’una formació clàssica, influència que pot apreciar-se en la seua instrumentació. En l’actualitat, “Embolic” fa una música fresca, lleugera i relaxada. Al llarg de tota la seua carrera musical, este grup ha oferit nombrosos concerts en la província d’Alacant, Múrcia i Almeria i va ser guanyador del VII Certamen Promoció de “Grups Novells de Pop-Rock” del Centre 14 d’Alacant davall el nom de “Tren 1207”.
 
En este cicle “Els Concerts del Tramnochador” han participat sis grups: “Habitació 23”, “La Xarxa”, “Pura Mandanga”, “Evolució”, “Deveras” i “Maraña”, tots ells bandes locals i amb influències del pop-rock.
 
Les portes de l’estació de Mercat, la més pròxima a una de les més populars zones d’oci alacantines i en la que té parada el Tramnochador, s’han obert perquè, de forma gratuïta, es puga disfrutar de la música d’alguns destacats grups.
 
Dijous, divendres i dissabtes amb el Tramnochador
 
El TRAM Metropolità d’Alacant va posar en marxa el 30 de juny, este servici especial de trens i tramvies que fins al dissabte 2 de setembre facilitarà la mobilitat dels viatgers en les nits estivals de dijous, divendres i dissabte. El Tramnochador funciona entre Estels i les localitats d’El El Campello (L-3), Benidorm (L-1) o platja de Sant Joan (L-4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes.
 
D’esta manera, FGV dóna servici a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i a altres zones i municipis a què la gent sol acudir en les nits d’estiu. TRAM d’Alacant arriba així a milers de ciutadans, sobretot jóvens, que es mouen durant la matinada.
 
Concretament, els tramvies de la L-4 (Estels-Plaça La Corunya) circularan en ambdós sentits amb freqüències d’entre 30 i 60 minuts, entre les 23:00 hores i les 6:00h aproximadament, fins al restabliment de la línia regular del matí.
 
Els tramvies de la L-3 (Estels-El El Campello) tindran la mateixa freqüència i també donaran servici durant tota la nit fins que es reinicie el servici regular.
D’altra banda, dos tren-TRAM nocturns cobriran el trajecte entre Estels i Benidorm les nits dels dijous, divendres i dissabtes amb eixida a les 23:19 h i a l’1:19 hores des del centre de la capital. En sentit invers, FGV ha habilitat altres dos composicions amb eixida de Benidorm a l’1:13 h i a les 3:13 hores.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...