Data
06 de February de 2011

L’estació d’Estels del TRAM acull des d’avui la celebració de la fira immobiliària Inmoprovia 2010

L’estació d’Estels de TRAM Metropolità d’Alacant acull a partir d’avui la fira immobiliària Inmoprovia, el primer esdeveniment públic organitzat en aquest espai subterrani des de la seva inauguració, que permetrà aprofitar la privilegiada situació d’aquestes instal·lacions, la facilitat d’accés, així com el seu modern disseny arquitectònic per a arribar al major nombre de ciutadans.

 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) vol que aquesta estació subterrània es converteixi en un lloc de referència de l’activitat cultural i urbana de la ciutat d’Alacant. Per això, TRAM ja ha organitzat alguna activitat puntual, com els tallers per a nens en la celebració del Dia Europeu sense Cotxes o un espectacle de música, dansa i improvisació dintre del programa d’activitats de Metrodiversidad. No obstant això, aquesta és la primera proposta que romandrà en Estels més d’una jornada i que arriba de la mà d’un organitzador extern.
 
Els esdeveniments que aquí se celebrin veuran reforçada la seva exposició pública gràcies a l’atractiu i funcional disseny d’aquest espai pel qual passen cada dia una mitjana de més de 5.000 viatgers.
 
Dinou expositors de la província de l’àmbit de la promoció d’habitatges participen, del 5 al 7 de novembre, en la tercera edició de Inmoprovia, un certamen que posa a la disposició dels assistents centenars d’habitatges de primera i segona residència a preus molt interessants.
 
Durant els tres dies del certamen, els assistents podran beneficiar-se d’importants descomptes en les promocions, informar-se de totes les ajudes existents per a adquirir el seu habitatge i de les millors opcions de lloguer que oferix el mercat.
 
Entre els avantatges de situar aquesta fira en l’estació d’Estels, a més de l’accessibilitat, la proximitat i el pas continu de ciutadans, cal esmentar també la flexibilitat d’horari que permetrà als expositors atendre al públic en horari continu durant tot el dia. La fira romandrà oberta de 13h a 20h el divendres; de 10h a 21h el dissabte i de 10h a 19h el diumenge.
 
Estels s’ha convertit en solo tres mesos en l’estació més transitada de tota la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana a Alacant. Des de la seva engegada el 18 de juny, uns 300.000 usuaris han passat per aquesta desocupada de la xarxa TRAM.
 
L’obertura de l’estació d’Estels en ple cor comercial, econòmic i administratiu d’Alacant ha estat un dels fites històriques del creixement de la xarxa del TRAM. Actualment, en ella confluïxen les capçaleres de la L-1 (Estels-Benidorm), la L-3 (Estels-El Campello/Venda Lanuza) i L-4 (Estels-Platja San Juan) amb el que contínuament entren i surten viatgers que garanteixen l’èxit d’aquelles propostes que se situïn en l’ampli rebedor de l’estació. n servei de la més alta qualitat.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...