Data
20 de December de 2016

L´estació d’Estels del TRAM d’Alacant acull demà un punt de donació de sang

Una unitat mòbil del Centre de Transfusió d’Alacant es desplaçarà demà fins a l’estació d’Estels del TRAM d’Alacant per a realitzar una jornada de donació de sang de tots els ciutadans i viatgers que vullguen participar. En esta ocasió, el lema de la campanya és “Ser donant no passa de moda. Dóna sang, salva 3 vides”.
 
Estes campanyes de donació de sang s’inscriuen en el marc d’actuacions acordades per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), empresa pública de transports dependent de la Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix María José Salvador, amb el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana per a participar en les col·lectes i afavorir la difusió de les campanyes de donació.
 
La jornada de donació de sang tindrà lloc de 9:30 a 14 h i de 16:30 a 21 hores, en el vestíbul de l’estació d’Estels del TRAM d’Alacant. Per este acte solidari, cada persona que participe rebrà una targeta de transport del TRAM d’Alacant amb un passe de dos viatges. Des del Centre de Transfusions es recorda que pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 65 anys que pese més de 50 quilos.
 
La col·laboració amb el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana es desenrotlla a través de “Línia 0”, iniciativa amb què FGV assumix el compromís de promoure conductes solidàries entre els seus usuaris i participar activament en les campanyes de sensibilització que desenrotllen institucions públiques i entitats sense ànim de lucre.
 
En la dita col·laboració, FGV cedix espais en les estacions de la xarxa de Metrovalencia i el TRAM d’Alacant, així com en l’interior de les unitats, amb la col·locació de panells informatius, per a promocionar les campanyes de conscienciació que tenen com a objecte promoure la donació altruista de sang.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...