Data
28 de January de 2010

Mario Flores rep a Alacant el Premi Especial de la Cambra de Comerç al Projecte TRAM

           Mario Flores recibe el Premio de la Cámara

           El conseller d’Infraestructures i Transport, Mario Flores, va arreplegar el passat 25 de novembre, durant l’acte organitzat per a celebrar ‘La nit de l’economia alacantina’, el Premi Especial de la Cambra de Comerç al Projecte TRAM Metropolità d’Alacant que actualment explota Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).

 

L’entitat que representa al comerç, la indústria i les empreses de navegació d’Alacant ha destacat d’esta manera l’impuls que el TRAM ha donat a l’economia de la província amb este Premi Especial. “Dins dels Premis Cambra no hi ha un apartat a què es puguen presentar les empreses públiques, però s’ha volgut reconéixer la labor d’este trasporte ràpid i ecològic, les inversions i desenrotllament de la qual resulten de gran importància per a la província i per a la ciutat d’Alacant”, assenyala la Cambra de Comerç.

 

Entre altres coses, la concessió del Premi es justifica que “el tramvia és un dinamitzador de l’economia alacantina, que manté el ritme d’una província vivaç i en constant desenrotllament, contribuint, a més, a millorar la seua habitabilitat”.

La Cambra assenyala que el projecte TRAM Metropolità d’Alacant, és la major aposta en infraestructures i sostenibilitat que El Govern Valencià manté actualment en la província d’Alacant. Així mateix, està demostrant ser un agent àgil i efectiu que afavorix la mobilitat i els desplaçaments al ritme que requerix la nostra societat. A més, afig l’entitat, en el reconeixement atorgat al TRAM ha pesat especialment, “el compromís que la Generalitat té amb el trasporte públic i sostenible que fa que el projecte TRAM compte amb un pressupost global pròxim als 1.200 milions d’euros. Tota esta inversió es traduïx en la creació d’ocupació, directe i indirecte, planificat, ordenat i amb vocació d’estabilitat”.

 

La xarxa FGV constituïx la construcció d’una infraestructura per a la implantació d’un sistema de transport públic sostenible, “que revertirà d’una manera evident en forma d’estalvi energètic, que també és estalvi econòmic, la qual cosa la convertix en una inversió rendible”, afig la Cambra de Comerç.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...