Data
19 de June de 2011

Más de 180 d’alumnes dels Col·legis Maristas d’Alacant i Fabraquer del Campello es pugen en el TRAM i visiten els tallers


 
visita colegio maristas
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha rebut aquesta setmana la visita de 115 escolars del Col·legi Maristas d’Alacant i altres 65 del Col·legi Fabraquer del Campello que han realitzat un entretingut viatge fins als tallers dintre de la campanya educativa “A descobrir el tramvia” organitzada per TRAM Metropolità d’Alacant.
 
Un grup de nens, d’entre 8 i 9 anys que cursen Tercer de Primària, es van pujar dijous passat a un tren-TRAM regular de la L-1 en l’estació de Mercat per a arribar fins al Campello i allí prendre una llançadora especial amb destinació als tallers. El retorn ho han fet a l’estació d’Estels per a conèixer l’última estació inaugurada per FGV.
 
Durant el recorregut i en la seva visita a les instal·lacions del TRAM, els alumnes han après quins són les normes bàsiques de comportament i seguretat quan es viatja en un transport públic. Acompanyats pels seus professors i per personal de FGV, el grup d’escolars ha descobert a més els avantatges d’aquest mitjà de transport, sostenible còmode i segur.
 
En els tallers, els petits van realitzar un recorregut per la nau en la qual es duu el manteniment, reparacions, posada a punt, neteja o pintura de les composicions.
 
Visita dels alumnes de Fabraquer
 
Un viatge semblant però amb origen en l’estació dels Llances han realitzat aquest matí uns 65 escolars del col·legi Fabraquer del Campello que també han visitat les cotxeres de manteniment per a descobrir els avantatges i utilitats del transport públic.
Tots els col·legis de qualsevol municipi de la província que estiguin interessats a realitzar aquest entretingut i didàctic recorregut per la xarxa de FGV tenen oportunitat de fer-lo si es posen en contacte amb el departament d’Atenció al Client del TRAM.
 
En el cas dels centres del municipi d’Alacant la visita es realitza en coordinació amb la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alacant com una de les activitats proposades dintre de la Guia d’Activitats Escolars que permet la visita guiada dels menors a diferents entitats, empreses serveis de la localitat.
 
Durant el passat curs escolar, gairebé 6.000 nens van descobrir els avantatges d’utilitzar aquest mitjà de transport públic amb el programa A descobrir el tramvia.
 
Per a concertar una visita de “A descobrir el tramvia” cal cridar al telèfon 90272 04 72. A més, es pot disposar de més informació en la web www.fgvalicante.com.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...