Data
02 de September de 2010

Más de quatre-cents jubilats d’Alacant han realitzat al maig alguna excursió cultural amb el TRAM

jubilados villafranqueza y garbinet

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i l’Ajuntament d’Alacant han facilitat una visita cultural en l’últim mes a més de quatre-cents usuaris dels Centres de Tercera Edat del municipi d’Alacant. Els participants han gaudit d’una entretinguda excursió amb destinació a alguna de les localitats connectades per la xarxa de TRAM Metropolità d’Alacant.
 
 
En concret, el passat cap de setmana TRAM va organitzar la visita de 43 usuaris del Centre de Villafranqueza que van viatjar el dissabte fins a Teulada, i d’un grup similar de veïns de Garbinet que el diumenge van realitzar un entretingut viatge fins a Benidorm.
 
 
A la fi del passat mes d’abril, FGV va reiniciar la campanya de viatges per als Centres de la Tercera Edat del municipi que desenvolupa al costat de l’Ajuntament d’Alacant i la Regidoria d’Acció Social.
 
 
Fins al moment, vuit Centres de Majors s’han beneficiat ja d’aquesta iniciativa que, entre els mesos d’abril i octubre, ha previst que més de 1.500 majors de tots els centres municipals puguin beneficiar-se de la proposta.
 
 
Aquest any FGV ha ampliat la planificació d’aquestes excursions que recorren el litoral nord de la província perquè arribin a un major nombre de persones. A més, s’incorpora una nova excursió, el viatge fins a Teulada per a realitzar un recorregut guiat per aquest municipi que, en 2010, celebra el VI centenari de la visita de San Vicente Ferrer a la localitat, una estada durant la qual s’atribuïxen al sant diferents miracles.
 
 
Tots els participants en aquestes excursions comproven directament els avantatges de viatjar en TRAM. Aquest és el desè any en el qual s’engega aquesta iniciativa que permet als participants gaudir gratuïtament d’un dia replet d’activitats.
 
 
Segons el tipus d’excursió triada, i acompanyats per personal de FGV, els pensionistes poden conèixer també el Museu de la Xocolata de La Vila, el centre històric de municipis com Altea o Denia, així com els parcs d’oci Terra Natura, Terra Mítica i Mundomar.
 
 
Quatre grups més aquesta setmana
 
 
Per a aquesta setmana estan previstes altres quatre excursions en TRAM dirigides als pensionistes. En concret, els usuaris del centre Platges viatjaran fins a Teulada dijous que ve; a l’endemà, serà el torn dels majors de Los Àngeles que arribaran fins a Benidorm; finalment, per al dissabte s’han organitzat dues excursions, una per als veïns de Rabasa, que aniran A Benidorm, i altra per als de Gabriel Miró, que visitaran Teulada. Tots ells surten a primera hora del matí des de l’estació de Mercat.
 
 
Totes les persones interessades a participar en alguna d’aquestes excursions en TRAM poden dirigir-se a qualsevol dels centres per a la Tercera Edat de gestió municipal de la ciutat d’Alacant. Allí els informaran de les pròximes sortides i de la disponibilitat de places en cadascuna d’aquestes excursions. En total, aquest any està previst el trasllat de 33 grups, sis més que en 2009.
 

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...