Data
19 de July de 2011

Més de 334.000 passatgers han utilitzat el TRAM d’Alacant en Fogueres i en els dies dels castells de foc

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), a través del TRAM Metropolità d’Alacant, ha superat els 334.000 viatgers durant els tretze dies de servicis especials programats per a oferir als alacantins un transport públic eficient en les festes de les Fogueres de Sant Joan i els dies del concurs internacional de focs artificials que s’ha celebrat en la platja d’El Va acariciar.

Les dades corresponents als viatges realitzats des de les 00:00 hores del 18 de juny fins a les 2:00 h de la matinada del dia 30 de juny mostren un increment de viatgers respecte al mateix període de l’exercici anterior d’aproximadament un 30 per cent, la qual cosa suposa uns 75.000 clients més.

Només en les cinc últimes matinades, coincidint amb el concurs internacional de focs artificials que es llança cada nit des de la platja d’El Va acariciar, 10.423 passatgers van utilitzar els servicis de FGV per a acostar-se als baixadors ubicats en esta zona a què es podia arribar gràcies als tramvies especials nocturns habilitats per l’empresa.

Amb motiu de les festes de Fogueres, FGV va reforçar els seus servicis amb prolongacions de l’horari habitual i circulacions ininterrompudes les 24 hores del dia 20 al 25 de juny, en les connexions entre l’estació de Luceros, platja de Sant Joan i poblacions com El El Campello, La Vila Joiosa i Benidorm. Al seu torn, per a augmentar la capacitat de les línies de tramvia 3 i 4, totes les unitats han circulat en doble composició.

Així mateix, durant el concurs de focs, els tramvies van funcionar fora del seu horari habitual, però amb capçalera en l’estació de Porta del Mar, per a acostar als alacantins a la zona de l’espectacle pirotècnic.

Increment de passatgers en Luceros
Estes xifres de viatgers permetran a l’empresa tancar un mes de juny amb una considerable pujada de clients, particularment, en determinades estacions com a Luceros que estos dies quasi hi ha duplicat l’afluència respecte al passat any.

L’estació de Luceros va complir el seu primer any el passat 18 de juny, està situada en el cor d’Alacant i de la festa, just davall la plaça en què cada dia a les 14:00 hores es llançava una mascletà.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...