Data
16 de December de 2017

Més de 75.000 viatgers s’han beneficiat del servei nocturn estival que han oferit el Tramnochador d’Alacant i El Mussol de Les Marines

El Tramnochador, el servei nocturn del TRAM d’Alacant per als caps de setmana de l’estiu en l’àrea metropolitana, i El Mussol de Les Marines, que circula també a la nit entre Benidorm i Dènia, han transportat des del 30 de juny fins al 26 d’agost a 77.387 viatgers. En concret, el Tramnochador ha sumat 76.394 passatgers, mentre que El Mussol de Les Marines ha aconseguit els 993 usuaris.

Aquests serveis especials formen part de les iniciatives proposades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, que dirigeix la consellera María José Salvador, i que tenen com a objectiu millorar el servei que presten el TRAM d’Alacant i Metrovalencia. Entre elles es contempla incrementar els serveis nocturns per a ampliar l’oferta a un nombre major d’usuaris.

El Tramnochador ha oferit servei durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Playa de San Juan (L4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’aquests trajectes. D’aquesta forma, FGV ha donat servei a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i a altres zones i municipis als quals la gent sol acudir en les nits d’estiu.

Per la seua banda, El Mussol de Les Marines, ha unit Benidorm i Dènia divendres i dissabtes de l’estiu, amb la particularitat que el servei ferroviari s’ha realitzat entre Benidorm i Calp, des d’on ha continuat el recorregut amb autobús fins al final del viatge, Dènia, a causa de les obres de condicionament que s’estan desenvolupant en la Línia 9 del TRAM d’Alacant.

Dissabte 29 de juliol

Els divendres, Tramnochador i El Mussol de Les Marines van transportar a 37.837 passatgers, mentre que els dissabtes a 38.820 viatgers. A aquestes xifres se sumen els 740 usuaris que es van beneficiar d’algun dels dos serveis la nit del 14 d’agost, quan Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va oferir circulacions extraordinàries per a facilitar la mobilitat dels viatgers de la província alacantina en la festivitat de la Verge, celebrada el dia 15 d’aquell mateix mes, un festiu nacional en el qual s’esperava una gran afluència de viatgers.

La nit d’estiu que més viatgers van mobilitzar tots dos serveis va ser la del dissabte 29 de juliol, amb 4.884 usuaris. Respecte de les estacions, la que major nombre de viatgers va acollir va ser la de Mercado, amb 26.720 usuaris. En total, el Tramnochador i El Mussol de Les Marines van oferir 19 dies de circulació: un al juny, nou al juliol i nou a l’agost.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...