Data
09 de August de 2009

Més de cent persones assistixen a l’espectacle NanoTRAM de Miriam Blasco

 

 

NanoTRAM en Miriam BlascoFerrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) – TRAM metropolità d’Alacant va reunir el 18 de juliol a més de cent persones junt amb el baixador de Miriam Blasco durant l’espectacle NanoTRAM “Contes del cavallet de fusta”.

 

 

La companyia “Teatre Buffo” ha sigut, en esta ocasió, l’encarregada de fer passar una vesprada divertida a xiquets i majors. “Contes del cavallet de fusta” és un espectacle en què diferents tipus de titelles narren i escenifiquen contes clàssics i moderns com “Katy la Hipopòtam”, “A què sap la lluna?”, “Històries dels 1001 cavallets” o “Garbancito”. A més, els xiquets assistents han ballat al so de les cançons interpretades pels actors de Teatre Buffo, promovent entre els més menuts valors com la solidaritat i la camaraderia.

 

El pròxim espectacle NanoTRAM tindrà lloc el pròxim mes d’agost en la parada Muchavista d’El Campello. Serà el dissabte 8, a les 20:00, quan el grup Tramant Teatre pose en escena “Jo no sóc garbancito”, donant per conclosa la temporada NanoTRAM 2009.

 

L’espai NanoTRAM de FGV és una proposta dirigida als xiquets que engloba diferents activitats, com a representacions teatrals, amb titelles, tallers, contacontes i animació de carrer. Estes activitats es duen a terme en parcs o places ubicades junt amb estacions i baixadors del TRAM d’Alacant.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...