Data
29 de December de 2022

Puig anuncia el servei gratuït de tren i tramvia per als joves de fins a 30 anys a partir del 9 d’octubre

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat en les Corts Valencianes durant durant el debat de Política General diferents actuacions en el transport públic en les tres províncies de la Comunitat, en la qual destaca la gratuïtat del metro, tramvia i autobusos autonòmics per a joves fins als 30 anys, que beneficiarà 1,5 milions de persones, i s’aplicarà des del 9 d’Octubre fins al 31 de desembre.

 
El nou títol Temporal Jove és un títol personal, dirigit a persones que el 9 d’octubre de 2022 siguen menors de 31 anys, vàlid per a viatjar per les zones ABC de cada xarxa, sense límit de viatges, amb vigència entre el 9 d’octubre i el 31 de desembre de 2022, tots dos inclusivament. 
 
El títol es carregarà en un suport anònim de cartó, que s’associarà a un document d’identitat, per la qual cosa només podrà ser utilitzat pel seu titular, no admetent validacions simultànies. Tant el títol com el suport de cartó seran gratuïts. Per a l’obtenció del títol i el suport serà obligatori registrar-se i sol·licitar cita prèvia en les pàgines de Metrovalencia i TRAM d’Alacant.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...