Data
02 de January de 2011

TRAM col·labora el diumenge amb l’I Mitja Marató d’Alacant i permetrà viatjar gratis a tots els participants

TRAM Metropolità d’Alacant col·labora en l’I Mitja Marató Ciutat d’Alacant que se celebra diumenge que ve 3 d’octubre i que discorre per un circuit urbà que comprèn gairebé tota la façana litoral de la ciutat. Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) permetrà que tots els participants inscrits puguin utilitzar gratuïtament trens i tramvies per a arribar o retirar-se de la competició.
 
L’Ajuntament d’Alacant, organitzador d’aquest esdeveniment, ha previst un circuit que parteix del Port d’Alacant, recorre l’avinguda Juan BautistaLafora i arriba A Sangueta, on els corredors haurien de girar i donar mitjana tornada per a encarar la marxa cap al centre per l’Esplanada fins a la zona del Varadero. Aquí, els participants tornaran a donar mitjana tornada per a córrer fins a arribar a l’instant de sortida i repetir de nou el recorregut.
 
En total, els corredors cobriran una distància de 21.097 metres per un recorregut que passa al costat de diverses estacions de la xarxa TRAM menjo Sangueta -en la qual tenen parada les composicions de la L-1, L-3 i L-4- o Porta del Mar i La Marina, connectades amb aquest baixador pels tramvies llançadora de la línia 4L.
 
La xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana d’Alacant oferix als ciutadans una infraestructura de transport còmoda, ràpida i segura perquè tots els veïns acudeixin a l’àrea en la qual es disputa la prova i retirar-se sense aglomeracions ni problemes de tràfic.
 
Així mateix, el dia de la competició tots els participants oficials en la carrera podran accedir en TRAM a la sortida sense abonar bitllet, així com realitzar el viatge de retorn, simplement mostrant el resguard acreditatiu d’haver-se apuntat.
 
 
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...