Data
11 de December de 2010

TRAM col·labora en l’I Festival Solidari per Nepal i facilita la volta des del Campello a Porta del Mar

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) col·labora amb l’Associació Cultural Ferroviària Mascarat en l’I Festival Solidari per Nepal que se celebra aquesta nit en la Casa de Cultura del Campello a benefici de la Fundació Ajuda Directa (TDHF www.tdhf.és).
 
Els tramvies de la L-3 connecten l’estació del Campello situada a escassos metres de la Casa de la Cultura i el centre d’Alacant cada 30 minuts fins a les 22:49 hores. Així mateix, per a facilitar la volta dels assistents al concert en transport públic, TRAM Metropolità d’Alacant ha previst un servei especial que partirà a les 00:30 hores des de l’estació de FGV del Campello fins a la de Porta del Mar si es compleixen els horaris previstos del concert, que començarà a les 20 hores.
 
Amb el servei especial els assistents al Festival, a més de tenir l’opció de deixar el cotxe a casa, podran acudir a la Festa Solidària organitzada com colofó de la nit en el Manhattan Cafè (C/ Bilbao nº 6 d’Alacant).
 
Les entrades de l’I Festival Solidari per Nepal estan a la venda a través de ServiCAM a un preu de deu euros i també en la taquilla de la Casa de Cultura del Campello.
 
Els fons recaptats es destinaran a dos dels nou projectes que la Fundació Ajuda Directa o The Direct Help Foundation desenvolupa actualment a Nepal, on treballa des de l’any 2000: “Orfanatos” i “Barri 18”, destinat a dinamitzar i potenciar l’entorn i la xarxa social dels nens d’aquest barri deprimit de Kàtmandu.
 
El Festival Solidari comença amb l’actuació del grup de capoeira de l’escola Onça Preta, a continuació actuarà l’oriolà Óscar Casañas, artista descobert pel ja mort periodista i locutor Joaquín Luque, qui ha gravat en 2010 el seu primer disc.
 
Després d’aquesta actuació, pujarà a l’escenari el cantant i compositor Ismael Moya, autor de temes tan coneguts com “Pot ser”, interpretat per Kiko i Sara, que va arribar a ser nombre uneixo en les llistes de vendes i ràdios del país. La següent actuació corre a càrrec del grup Maranya, format per una guitarrista, compositora i cantant, dos violinistes, una violoncel·lista, una percusionista i una flautista.
 
L’encarregat de clausurar el Festival Solidari és el grup alacantí “El Pacte”, tot un fenomen de gran èxit en la província que no ha cessat d’actuar des de l’inici de la seva marxa fa més d’un any.
 
Solidaritat amb “Línia 0”
 
FGV ha prestat la seva col·laboració a la Fundació Ajuda Directa a Nepal com una més de les actuacions de la iniciativa solidària “Línia 0” de FGV, la finalitat de la qual és fomentar la sensibilització i conscienciació social entre els usuaris del suburbano.
 
Les activitats de “Línia 0” parteixen de l’acord entre diverses organitzacions existents en el panorama nacional d’ajuda als més desfavorits, mitjançant les quals es persegueix avivar un esperit solidari en la societat. FGV vol posicionar-se com un suport desinteressat a aquests col·lectius, a més de jugar un paper actiu en el desenvolupament de la sensibilització i conscienciació social.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...