Data
28 de October de 2022

TRAM d’Alacant afig aquest cap de setmana quatre serveis al Tramnochador per a facilitar el desplaçament al Low Festival de Benidorm

El Tramnochador, el servei nocturn del TRAM d’Alacant per als caps de setmana de l’estiu en l’àrea metropolitana, reforçarà aquest divendres i dissabte el seu servei amb quatre circulacions extraordinàries, dues per cada sentit, entre El Campello i Benidorm amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a totes aquelles persones que pensen acudir al Low Festival de Benidorm.
 
D’aquesta manera, als trens habituals nocturns, el Tramnochador sumarà dos combois entre El Campello i Benidorm a les 23.35 i 3.40 hores, que arribaran al seu destí a les 00.21 i 04.28 hores, respectivament. En el recorregut invers, eixiran de Benidorm cap El Campello sengles unitats a les 00.53 i 05.00 hores, que arribaran a les 01.41 i 05.48 hores, respectivament.
 
Servei nocturn divendres, dissabte i prèvia de festius
 
Tots els divendres i dissabtes entre l’1 de juliol i el 31 d’agost, a més del 14 d’agost, vespra de la festivitat de l’Asunción de la Verge, TRAM d’Alacant facilita la mobilitat de les seues persones usuàries amb el Tramnochador entre Alacant i Benidorm.
 
Aquests serveis especials formen part de les iniciatives per a millorar el servei que presta el TRAM d´Alacant, entre les quals figuren incrementar els serveis nocturns per a ampliar l’oferta a un nombre major de persones usuàries. 
 
Amb aquest servei, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilita l’accés a les principals àrees d’oci d’Alacant de manera segura, i arriba així a milers de ciutadans i ciutadanes, sobretot joves, que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d’utilitzar vehicle propi. 
 
El Tramnochador ofereix servei durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de Sant Joan (L4), amb parada en les diferents estacions i baixadors d’aquests trajectes. 
 

Les freqüències dels trens i tramvies dependran de les diferents línies i de la franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.tramalacant.es, en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client (900 72 04 72), en xarxes socials i en l’App oficial de TRAM d’Alacant.  

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...