Data
04 de March de 2014

TRAM d’Alacant amplia el dia 5 el seu servei fins a mitjanit pel ?Shopening Night?

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà dijous que ve, dia 5, els serveis del TRAM Metropolità d’Alacant fins a la mitjanit amb motiu de la celebració del “Shopening Night”, un esdeveniment de promoció comercial que obri les portes de nombrosos comerços del centre de la capital fora de l’horari comercial habitual, concretament des de les 20:00 fins a les 24:00 hores.

A causa de l’hora en què finalitzarà l’activitat, FGV ampliarà el seu horari habitual en les línies 2, 3 i 4 amb la incorporació de tramvies addicionals, per a facilitar la volta a casa dels amants de les compres. La cèntrica estació d’Estels serà origen i destí d’unitats des de o cap a Sant Vicent del Raspeig, El El Campello i Plaça La Corunya fins a la mitjanit.

En concret, TRAM d’Alacant posarà en circulació, 16 combois especials que permetran als usuaris aprofitar aquesta jornada nocturna de compres i tornar còmodament en transport públic ferroviari als seus domicilis. D’ells, sis seran en la Línia 2, tres de la Línia 3 i set de la Línia 4.

El “Alacant Shopening Night” se suma a altres iniciatives semblants que es duen a terme en grans capitals del món com a Nova York, Londres, París, Milà, Tòquio, Madrid o Barcelona. En tots els casos, es tracta d’iniciatives d’associacions de comerç que busquen patrocinis de grans grups de comunicació i marques de reconegut prestigi.

D’esta manera, els comerços adscrits a l’esdeveniment tindran l’oportunitat de potenciar la seua imatge de marca i fomentar les vendes. Al seu torn, el públic podrà participar d’una vetlada en la que a més d’adquirir enamores i altres productes podrà gaudir de degustacions, música en directe, descomptes i sortejos.

Per a més informació sobre horaris i freqüències, FGV posa a disposició dels ciutadans el telèfon d’Atenció al Client 900 72 04 72 i la pàgina web www.tramalicante.Com
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...