Data
04 de April de 2012

TRAM d’Alacant col·labora amb el Centre de Transfusió en la campanya “Dóna Sang. 365 dies 365 motius”

 

Una unitat mòbil del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana es desplaçarà dimecres que ve, 4 d’abril, fins a l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant per a dur a terme una jornada de donació de sang de tots els ciutadans que vullguen participar.

Estes campanyes de donació de sang s’inscriuen en el marc d’actuacions acordades per l’empresa pública amb la Federació de Donants de la Comunitat Valenciana per a participar en les col·lectes i afavorir la difusió de la campanya “Dóna Sang.365 dies. 365 motius”.
 
A través d’este acord, FGV cedix espais en les    estacions de la xarxa de Metrovalencia i el TRAM, així com en l’interior de les unitats, amb la col·locació de panells informatius, per a promocionar les campanyes de conscienciació que tenen com a objecte promoure la donació altruista de sang.
 
Cal recordar que FGV va rebre el guardó “Gota de Plata” de la Federació de Donants de Sang de la Comunitat Valenciana “per la seua activa col·laboració en la divulgació i promoció de les campanyes de donació”.
 
Pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 65 anys que pese més de 50 quilos. És recomanable haver pres una menjar normal.
 
La jornada de donació de sang tindrà lloc dimecres que ve, 4 d’abril, de 9 del matí a 2 de la vesprada, en el vestíbul de l’estació de Luceros del TRAM.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...