Data
29 de September de 2010

TRAM d’Alacant col·labora amb l’ONG Integració per a la Vida en una campanya de recollida d’aliments

 
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i l’ONG Integració per a la Vida (INPAVI) col·laboren en una campanya de captació d’aliments en la província d’Alacant per a la qual s’habilitaran diferents punts de recollida en les instal·lacions de TRAM Metropolità d’Alacant.
 
 
Demà dimarts, 29 de juny, l’ONG situarà un punt de recepció de queviures de primera necessitat en l’entrada de les dependències administratives de l’estació de La Marina, en la capital alacantina, entre les 9:00 i les 15:00 hores.
 
 
L’objectiu principal és que els treballadors de FGV se sumeixen a aquesta iniciativa solidària impulsada amb el lema “Tirem una mà”, encara que també podrà aportar la seva ajuda qualsevol ciutadà que vulgui col·laborar amb aquesta causa.
 
 
Així mateix, el dijous 1 de juliol, de 9:00 a 14:00, INPAVI instal·larà una taula de sensibilització i captació d’aliments en l’estació de Creueta, en la localitat de La Vila Joiosa, perquè els veïns de la zona puguin acostar fins a aquest punt aliments i queviures que després seran redistribuïts entre aquelles famílies de la província que passen per situacions de necessitat.
 
 
D’aquesta forma TRAM se suma a una iniciativa solidària, dirigida als més necessitats facilitant l’ús d’unes instal·lacions en les quals el trànsit de viatgers és continu i freqüent i, també, promovent la col·laboració entre els seus treballadors.
 
 
INPAVI ja va desenvolupar una campanya de recollida d’aliments els passats dies 9 i 10 de juny en l’estació de Mercat, en la qual va aprofitar per a mostrar als ciutadans la labor que ocupa aquesta associació per a donar suport als més necessitats.
 
 
Entre altres campanyes, INPAVI organitza diferents actuacions d’ajuda pal·liativa amb lliurament d’aliments, roba, joguines… amb els quals tracta de cobrir les necessitats més bàsiques de les persones que es troben en situació de gran necessitat i de greu marginació econòmica.
 
 
D’altra banda, els beneficiaris d’aquestes ajudes directes entren en un procés d’intervenció social amb programes d’integració *socioeducativa que afavoreixen un canvi i transformació de la seva realitat.
 
 
La col·laboració de FGV amb aquest projecte s’emmarca dintre de les diferents activitats de la Línia 0 per a fomentar la responsabilitat social corporativa que permeten a l’empresa impulsar accions solidàries, participatives i amb una transcendència positiva per al conjunt dels ciutadans.
 
 
 
 
 
 
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...