Data
16 de October de 2022

TRAM d’Alacant compta amb més de 20 parades que donen accés a diferents platges de la província d’Alacant

 La Generalitat, a través de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), facilita durant el període estival l’accés directe a un bon nombre de platges de la província d’Alacant. Les Línies 1, 3, 4 i 5 de TRAM d’Alacant, juntament amb la Línia 9 que discorre per la costa entre Benidorm i Dénia permeten accedir de manera còmoda a aquests punts de la costa.

 
Les quatre línies de tramvia (L1 Luceros-Benidorm; L3 Luceros-El Campello; L4 Luceros-Plaza La Corunya; i L5 Porta de la Mar-Plaza La Corunya) compten amb més de 20 parades pròximes a les platges de diferents municipis que permeten que 286 serveis diaris faciliten l’accés des de primera hora del dia fins a la nit, amb diferents freqüències segons la franja horària i el dia de la setmana.
 
Diumenges gratuïts
 
Cal recordar que els diumenges del mes de juliol són gratuïts per a les persones usuàries de la xarxa del TRAM d’Alacant, per la qual cosa els desplaçaments cap a les platges d’Alacant no tenen cap cost per als viatgers i les viatgeres.
 
Aquesta iniciativa s’emmarca en el conjunt d’accions previstes per la Generalitat en el Pla Reactiva i estarà en vigor fins al 31 de juliol, com va anunciar el president Ximo Puig en Les Corts. Amb aquesta campanya, la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat també vol fomentar l’ús del transport públic, contribuir a la descongestió de les ciutats i reduir la pol·lució per a continuar avançant en la lluita contra el canvi climàtic.

Parades pròximes
 
En la Línia 1, les parades més pròximes a la platja són El Campello, Amerador, Coveta Fumà, Cala Piteras, Venda Lanuza i Paradis.
 
En la Línia 3, són La Illeta, Albufereta, Costa Blanca, Carabiners, Muchavista, Les Llances, Fabraquer, Salesians i El Campello, aquesta última també accessible des de la Línia 1, les que t’acosten a la costa.
 
En Línia 4, les parades més pròximes són La Illeta, Albufereta, també disponible en la Línia 3 i 5, Cabo Huertas, Avinguda Benidorm, Londres i Plaza La Corunya.
 
En la Línia 5, per a desplaçar-se a la platja es poden utilitzar les mateixes que la Línia 4, més La Marina i Porta de la Mar.
 
A més la Línia 9 facilita l’accés a les platges de poblacions com Dénia, Altea o Calp.
 
La xarxa de TRAM d’Alacant connecta la ciutat d’Alacant amb 12 municipis de la província, que tenen un mitjà de transport que diàriament facilita la mobilitat fins a la platja sense necessitat d’utilitzar el cotxe.
 
Les persones que desitgen ampliar la informació d’aquests o altres serveis poden trucar al telèfon 900 72 04 72 d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant. Aquesta informació també està disponible en la pàgina www.tramalacant.es i en xarxes socials @TramdeAlicante i @tramalacant_fgv.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...